Uniflex

Uniflex är ett bemanningsföretag som hjälper jobbsökanden och företag att hitta varandra. De har stor fokus på personlig utveckling så att du kan hitta en karriär som passar dig. Den som får anställning med Uniflex har möjlighet att testa på uppdrag och lära sig mer vilket sedan kan leda till en bättre anpassad utveckling på arbetsmarknaden.

Med Uniflex kan du finna rätt konsult för din verksamhet. Detta oavsett om det rör ett jobb i kundtjänst eller något som kräver specialistkompetens. De som jobbar med Uniflex får viktiga fördelar som garanterad lön och viktiga förmåner. Det påverkar hur samarbeten fungerar och tryggheten som den som tar jobbet känner.

I och med att Uniflex har över 40 kontor runtom i Sverige så har de en mycket god lokal förankring. Den bidrar till att det blir lättare att hitta jobb där du bor.

Isaksson

Isaksson rekrytering har jobbat med bemanning sedan 2004 och är ett auktoriserat bemanningsföretag av Svenskt Näringsliv. De finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Isakssons tjänster täcker allt från jobbsök till konsulting. De kan hjälpa företag med effektiv bemanning och jobbsökande att hitta rätt jobb.

Du kan till exempel få hjälp med att hitta rätt jobb genom utvärderingar och personlighetstester. Isaksson jobbar på ett diskret och personligt sätt som uppskattas av alla inblandade. På deras hemsida kan du snabbt ta en titt på lediga jobb som de kan erbjuda.

Serveoffice

Serveoffice har fungerat som rekryteringstjänst i över 30 års tid. De har med andra ord lång erfarenhet av att hjälpa till med bemanning. Företaget är auktoriserat för bemanningsarbetet och följer de regler som gäller i Sverige för detta.

Med mål om att sätta samman arbetssökande med arbetsgivare så jobbar Serveoffice på ett personligt och engagerat sätt. De brinner för uppgiften och har med tiden byggt upp ett stort nätverk av duktiga konsulter.

Företaget började år 1991 med fokus på administration men har sedan dess utvecklats till att erbjuda hjälp inom områden som ekonomi, HR och lön. Serveoffice jobbar på ett flexibelt sätt med skräddarsydda lösningar för dig som söker jobb såväl som för dig som behöver en ny medarbetare.

Unik

För specialister, chefer och tjänstemän är Unik en skräddarsydd tjänst för jobbsök. Det här är ett rekryteringsföretag som även vill fungera som utvecklingspartner. Du kan få hjälp med nya medarbetare till din verksamhet på flera olika sätt.

Unik jobbar med klassisk rekrytering såväl som med hyrrekrytering och bemanning. Om det är så att ett bolag behöver skala ner så kan det också finnas god anledning till att kontakta Unik. De kan nämligen anställa medarbetare i det de kallar för ett Karriärprogram.

Karriärprogrammet är i grund och botten ett program för omplacering som gör denna process enklare. Det här är bara ett exempel på hur Unik jobbar med verksamhetsutveckling som gynnar både arbetsgivare och anställd.

Rutinera

Rutinera erbjuder fasta jobb såväl som konsultuppdrag. Med bas i Sundsvall kan detta bemanningsföretag hjälpa dig som söker jobb såväl som företag som behöver nya anställda med rätt kompetens. Fokus ligger på det lokala näringslivet och dess behov.

Sedan starten 2009 har Rutinera befäst sin position som en mycket viktig lokal tjänst för flexibel och trygg bemanning. Målet har från start varit att göra en samhällsinsats och att hjälpa de unga ut i arbetslivet.

Bolaget har fått utmärkelser för sin insats och kan idag också hjälpa till med bemanning över hela Sverige. För dig som söker jobb i Sundsvall med omnejd kan Rutinera vara en mycket god start. Detta oavsett om du är ute efter fast jobb eller kan tänka dig att jobba som konsult.

Eterni

Eterni är ett bemanningsföretag med kontor i många svenska städer. De har som mål att hjälpa dina medarbetare och kunder med att må nål. En viktig tjänst för den som söker nytt jobb och ny karriär är Rusta och matcha.

Med Rusta och matcha kan Eterni hjälpa dig som behöver vidareutbildning. Detta sker i samarbete med Arbetsförmedlingen. Eterni kommer inte att fatta beslut om vem som får hjälpen på detta vis för det gör Arbetsförmedlingen. Men de kan hjälpa dig att hitta till rätt program för dig.

Det har gått mycket bra för Eterni sedan starten och de har öppnat flera nya kontor i svenska städer. Oavsett om du söker jobb eller ny medarbetare kan det vara värt att se vad detta bemanningsföretag har att erbjuda.

 

 

Uniflex

Uniflex är ett bemanningsföretag som hjälper jobbsökanden och företag att hitta varandra. De har stor fokus på personlig utveckling så att du kan hitta en karriär som passar dig. Den som får anställning med Uniflex har möjlighet att testa på uppdrag och lära sig mer vilket sedan kan leda till en bättre anpassad utveckling på arbetsmarknaden.

Med Uniflex kan du finna rätt konsult för din verksamhet. Detta oavsett om det rör ett jobb i kundtjänst eller något som kräver specialistkompetens. De som jobbar med Uniflex får viktiga fördelar som garanterad lön och viktiga förmåner. Det påverkar hur samarbeten fungerar och tryggheten som den som tar jobbet känner.

I och med att Uniflex har över 40 kontor runtom i Sverige så har de en mycket god lokal förankring. Den bidrar till att det blir lättare att hitta jobb där du bor.

IMW Personal

Vem ska köra bilen när chauffören är sjuk eller vill ha tjänstledigt? Då ett företag söker efter chauförrer så kan det vara klokt att gå direkt till IMW Personals hemsida. Det här är ett bemanningsföretag som fokusera på yrkesförare. Det betyder att du snabbt kan hitta rätt person att bemanna dina fordon.

IMW är en bra källa för många olika typer av företag. Här är det möjligt att hitta förare för catering, transporter, lastbilar och mer. För dig som är arbetssökande är det också smidigt med en tjänst som är så specialiserad. Du vet att de jobb som erbjuds på sajten med största sannorlikhet är av intresse för dig.

IMW Personal har sedan 2008 varit auktoriserade av Almega. De jobbar på ett seriöst sätt och lever upp till de höga krav som ställs av branschen.

The place

The Place erbjuder arbetstagare konsultjobb och företag möjligheten att på ett smidigt sätt hitta rätt medarbetare. Det här är ett rekryteringsföretag med över 30 år på nacken. The Place jobbar både med rekrytering och konsultverksamhet. De jobbar en hel del med att ge arbetstagare stöd för att underlätta processen.

Det går att vända sig till The Place både för långsiktiga uppdrag och för mer kortsiktiga behov. De jobbar också med kompetensförstärkning för att hjälpa företag att få den hjälp som krävs för olika projekt.

Idag är The Place särskilt starka inom områden som kundservice, ekonomi, marknad, back office, logistik och HR.

Wikan Personal

Wikan Personal finns på flera orter i Sverige. Det här är ett bemanningsföretag som kan hjälpa till mer rekrytering såväl som uthyrning av personal. De jobbar med skräddarsydda lösningar som gör det enklare för arbetssökande att hitta rätt och företag att finna lämpliga medarbetare.

Wikan har en bred kompetens och de jobbar expansivt. De kan erbjuda specialkompetens för korta och långa projekt. Företag kan få hjälp med bemanning för kortare perioder under semestrar och de personal tar tjänstledigt.

Även om Wikan Personal finns på många olika orter i Sverige så jobbar de på ett seriöst sätt med lokal förankring. De är auktoriserade som bemannings- och rekryteringsföretag. Det ger en trygg tjänst som passar mycket bra för den som söker jobb såväl som den som behöver arbetskraft.

Hero

De konsulter som jobbar för Hero får fina förmåner och en trygg tillvaro. Det här är ett bemanningsföretag som jobbar på samma sätt med konsulter som med rekrytering. Hero jobbar med rekrytering för företag inom flera olika områden som ekonomi, kundservice, administration och HR.

Konsulter som jobbar för Hero får bland annat 5000 kronor per år i friskvårdsbidrag. Dessutom har de trygg villkor och det leder till medarbetare som mår bra och som känner sig motiverade. Hero jobbar med fasta löner såväl som kollektivavtal och ersättning för pension.

Hero är en del av en större koncern som inkluderar UNIQ Competence och Closers AB. Med fokus på kompetens och en kvalitativ process för rekrytering är detta ett bra val oavsett om du söker anställning eller om du vill ha nya medarbetare.

Vardbron

För dig som söker jobb inom vården kan det vara smart att kika in på Vårdbrons hemsida. Det här är ett bemanningsföretag som har särskild fokus på vårdindustrin. De rekryterar personal inom alla möjliga vårdyrken.

Vårdbron samarbetar bland annat med regioner och kommuner. De har också samarbeten med privata aktörer och kliniker. För dig som är ute efter en ny medarbetare så är det också smidigt att leta efter rätt person med hjälp av Vårdbrons tjänst.

De har som mål att göra det smidigare för vården att få rätt person på rätt plats. Målet är att inga patienter ska uppleva att de inte får hjälp i tid för att personalen brister. Vårdbron har jobbar många år med bemanning för vårdområdet och de lägger stor fokus på god service såväl som ödmjukhet.

Jobbstegen

Precis som namnet antyder är Jobbstegen en helhetstjänst. Här kan du få hjälp oavsett var du befinner dig i din karriär. Du kanske måste utbilda dig innan det ens blir tal om att se på lediga tjänster. Det kan Jobbstegen hjälpa dig med!

Tanken är att du med en samlad tjänst där både jobb och utbildning ingår ska nå ditt drömjobb snabbast möjligast. På samma sätt kan företag som är ute efter kompetens hitta rätt personer utan att behöva lägga en massa tid på att leta via olika manpower-företag.

Jobbstegen har samlat alla manpower-bolag på en plats så att det blir lättare för arbetsökande och arbetsgivare att finna varandra. Du kan söka i hela landet eller se specifikt på det som erbjuds i din kommun. Redan innan du klickar vidare till ett visst företag får du reda på vad de erbjuder och för vilka delar av landet.

Det här är också en tjänst för dig som vill veta mer om vilket stöd du kan få från din kommun. Om det finns särskilda insatser i form av program och utbildningar så är det ju något som kan hjälpa dig uppför stegen av din karriär.

Performiq

Rekrytering med fokus på de egenskaper som kommer med ett engagemang i idrott. Det här är PerformIQ som bemannar personal med idrottsbakgrund! De fokuserar på att hitta rätt person för uppdraget och jobbar särskilt med personer som har idrottens egenskaper.

Dessa egenskaper är enligt PerformIQ ansvarstagande, dedikation och fokus. Detta är förstås egenskaper som varje verksamhet kan dra stor nytta av. Men det är inte bara detta som gör att vi kan kalla PerformIQ för ett rekryteringsföretag med sportig förankring.

PerformIQ är faktiskt HR-leverantör till den olympiska kommitten i Stockholm. De är med och stöttar programmet Topp och Talang. Det här är ett viktigt samarbete som gör det lättare för professionella idrottare att fokusera på idrottskarriären med vetskapen om att mer väntar senare.

Västeråsjobb

Om du letar jobb i Västerås kan du ta en titt på jobbsajten Västeråsjobb. Den startades år 2017 av Västerås Tidning. Tanke var att skapa en plats online enbart för Västerås jobb. Hemsidan är gjord både för dig som söker jobb och för arbestgivare som snabbt vill komma i kontakt med möjliga medarbetare.

Det är enkelt att annonsera på Västeråsjobb och de tar heller inte ut några större avgifter för tjänsten. Det går att kombinera annonser som är digitala med vanliga tryckte såväl som att synas i sociala medier tack vare att det är en tidning som står bakom portalen.

Det blir lätt och snabbt att hitta jobb i Västerås med en så enkel sökfunktion online. Dessutom jobbar Västerås Tidning aktivt med att försöka koppla samman arbetsgivare och jobbsökande på ett smidigt sätt med sina olika kanaler.

Next U

Next U är en modern och spännande tjänst för dig som söker jobb såväl som för företag som är ute efter nya medarbetare. Deras hemsida är väl planerad och gör det lätt för dig att snabbt få en uppfattning av de jobb som kan vara av intresse för dig.

Företag kan skapa bättre presentationer av de jobb som erbjuds bland annat med video. Detta gör att jobbannonser på Next U är mycket mer levande och engagerande. Det kan vara något som leder till att rätt personer hamnar på rätt plats snabbare.

Fokus ligger just på att skapa enklare vägar till jobb med digital bemanning. Faktum är att grundaren av Next U, Stefan Lidén, var först i Sverige med att skapa videos för bemaning och rekrytering.

Mediate

Mediate är ett bemanningsföretag för läkare och sjuksköterskor. De har sitt huvudkontor i Lund men erjbuder tjänsten i alla svenska städer. Målet är att det ska bli lättare för dig som jobbar inom vården att komma vidare och hitta nästa jobb. Det här rekryteringsbolaget jobbar med att matcha kompetens med de behov som finns.

Du kan också vända dig till Mediate om du är intresserad av jobb utomlands inom vården. Det är möjligt att de kan hjälpa dig. Mediate har stor kompetens inom specialistområden så arbetsgivare och jobbsökande får ett effektivt stöd.

Med många samarbeten inom en rad olika områden är det enklare för detta bemanningsföretag att hitta rätt jobb för rätt person. De jobbar med regioner, landsting och kommuner såväl som universitetssjukhus. Mediate har också privata verksamheter bland sina uppdragsgivare.

First Personal

För bemanning av industrijobb i Västsverige kan du vända dig till First Personal. Det här är ett auktoriserat bemaningsföretag som jobbar specifikt med sektorerna industri och anläggning. De är verksamma i västra Sverige med knytpunkter och kontor i Varberg, Skövde och Borås.

Som arbetssökande kan du registrera ditt CV direkt på First Personals hemsida. Du kan också bläddra bland de lediga jobb som annonseras. First Personal har fått flera fina utmärkelser för sitt arbete med rekrytering inom industrisektorn.

Företag kan också få stor hjälp av First Personal då det krävs nya medarbetare. Det går mycket snabbare att hitta rätt person till det uppdrag som finns med denna tjänst. Allting fungerar mycket smidigt online och givetvis också med hjälp av telefonsamtal och faktiska möten på Firt Personals lokala kontor.