Dela med andra

Trainee till Ikano Bostad, Malmö

Publicerad 2021-12-17


Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Arbetsuppgifter
Som trainee hos oss få du en spännande start i ditt arbetsliv och många nya kontaktytor. Du får en unik inblick i hela bostadsprocessen. Programmet är indelat i block inom Produktion och Bostadsutveckling och innehåller bland annat arbetsledning, projektledning, projekteringsledning, inköp och sälj. Det betyder att du både kommer att jobba på byggarbetsplatser och på kontor, och i vissa av blocken får du chansen att tränas i ditt ledarskap. Det praktiska arbetet varvas med utbildningar. Du tilldelas handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet men även en mentor som stöttar och följer din personliga och professionella utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som nyligen har tagit en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom bygg och fastighet (t.ex. Samhällsbyggnad, Byggteknik, Lantmäteri, Väg- och vattenbyggnad, Arkitektur, Industriell ekonomi)

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är ambitiös, snabblärd och duktig på problemlösning. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig själv med en naturlig förmåga att bygga relationer, då kan det vara dig vi söker.

Kontaktperson
Jenny Beckenius
jenny.beckenius@ikanobostad.se
0735051731

Jobbansökan
Vi söker traineer till Bostadsutveckling och Produktion med placering i Stockholm och Malmö. Som trainee hos oss får du en unik inblick i bostadsbyggandets olika skeden och många nya kontaktytor. Programmet är indelat i block där du får lära känna olika avdelningar och testa olika arbetsuppgifter. I vissa block får du chans att tränas i ditt ledarskap.

Ditt praktiska arbete varvas med utbildningar.

Du får en handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet och en mentor som följer din personliga och professionella utveckling.

Programmet är indelat i block inom Produktion och Bostadsutveckling och innehåller bland annat arbetsledning, projektledning, projekteringsledning, inköp och sälj.
Efter avslutat program får du en roll inom Bostadsutveckling eller Bostadsproduktion.

Vårt traineeprogram startar i augusti 2022 och pågår i två år.
jenny.beckenius@ikanobostad.se
www.ikanobostad.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Ikano Bostad

Antal platser
2 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2022-02-28

Länkar
Trainee till Ikano B


Bookmark and Share