Dela med andra

Fysioterapeut Hemsjukvård

Publicerad 2021-11-25


Personstöd är ett lokalt familjeföretag som tillhandahåller vård, omsorg, personlig assistans och servicetjänster till både privatpersoner och företag, inom både privat och offentlig verksamhet. Vi är cirka 550 medarbetare och vårt huvudkontor ligger på Pilgatan . Vår gemensamma värdegrund vilar på ledorden Kvalitet, Trygghet och Omtanke.

Arbetsuppgifter
Personstöd har fyra hemtjänstkontor i Västerås som alla är kopplade till Personstöds hemsjukvård.

På Personstöd hemsjukvård arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut i ett nära samarbete med patienten i centrum. Vi arbetar dagtid, måndag till fredag.

Arbetsuppgifter:

Att arbeta som fysioterapeut inom hemsjukvården innebär ett mycket flexibelt arbete och du planerar själv dina dagar. Vi erbjuder ett varierat arbete mellan direkt patientkontakt och administrativa uppgifter och telefonbedömningar.

Du kommer arbeta med rehabiliterande insatser för personer från 18 och uppåt med olika sjukdomsbilder som bor i ordinärt boende med stöd av hemvård enligt SoL-beslut och hälso- och sjukvårdsinsatser. Insatserna kan vara under längre eller kortare tid.

Du kommer också vara en del i att utveckla våra utbildningar inom ergonomi och förflyttningsteknik för vår övriga vård och omsorgspersonal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som uppskattar självständigt arbete men samtidigt är teamfokuserad. Du anser att det bästa teamet byggs av dina och andras olika kompetenser. Du har varit verksam som leg. fysioterapeut under minst två år.

Du tycker om att vara ”spindeln i nätet” och samordning och administrering är något som faller sig naturligt för dig.

Vi önskar att du är trygg i dig själv och tycker om att handleda andra. Du ser hela patienten och förstår och respekterar att det är i patientens hemmiljö vi utför stora delar av vårt arbete.

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera och dokumentera det som verksamheten kräver. Meriterande om du har tidigare erfarenhet att dokumentera i journalsystemet Cosmic samt förskrivningsrätt i Websesam.

Eftersom vi jobbar över hela Västerås så är det ett krav att du har svenskt B-körkort.

Om beskrivningen passar in på dig är du välkommen att skicka ditt CV/Meritförteckning tillsammans med ett personligt brev.

Intervjuer sker löpande så skicka in en ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram mot att få läsa om dig och varför du vill bli en av oss!

Kontaktperson
Maria Schiller
maria.schiller@personstod.se
021-4757219

Jobbansökan
maria.schiller@personstod.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Personstöd

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2021-12-22

Länkar
personstod.se


Bookmark and Share