Dela med andra

Vill du jobba extra inom vård och omsorg?

Publicerad 2021-11-24


Brinner du för att hjälpa andra och göra skillnad i samhället? Har du förmågan att anpassa dig till olika situationer och miljöer? Är du en ansvarsfull och pålitlig medmänniska? Då vill vi att du söker dig till oss på bemanningsenheten!

Hos oss arbetar vi med människor, för att se till att de får en meningsfull vardag och en god omvårdnad. De människor du möter varierar i ålder, i färdigheter och vad de har för omsorgsbehov. Vi finns där behovet finns vilket innebär både inne i stan och på landet i hela Eskilstuna kommun. Vi arbetar dag, kväll, helg och även natt.

Som timvikarie anställs du på bemanningsenheten och får en placering på en eller flera arbetsplatser där du hoppar in vid semester eller sjukdom.

Om det här verkar intressant så tycker vi att du ska ansöka redan idag!

När du söker arbete på Bemanningsenheten kommer vi att löpande gå igenom ansökningar och kalla de som är aktuella till enskilda videointervjuer. Kallelse sker via e-post så håll ett extra öga på din inkorg eller skräpposten ifall vi vill träffa just dig.

Arbetsuppgifter
Här kan du läsa om de områden vi bemannar. I din ansökan kommer du att få ange vilka områden du kan tänka dig att arbeta inom. Vi kommer även prata om detta vid eventuell intervju.

Just nu söker vi främst vikarier till dessa områden:

LSS Vuxna

Vi stöttar vuxna personer med funktionsvariationer där deras behov, vilja och färdigheter står i fokus. Du arbetar på ett eller flera av våra boenden där du stöttar personer i deras hem-miljö.

LSS Barn

Här stöttar du barn och ungdomar med funktionsvariationer antingen i hemmet, fritids eller på boende.

Personlig assistans

Här stödjer du vuxna brukare i deras egna hem eller någon annanstans där brukaren befinner sig och oftast arbetar du ensam. Brukarnas behov av stöd varierar beroende på funktionsnedsättning. Många har ett högt omvårdnadsbehov.

Kvalifikationer
För att vara anställd hos oss ska du:

• Vara över 18 år.

• Uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.

• Ha god datorvana eftersom det ingår en hel del dokumentation och informationsinhämtning.

För vissa tjänster ska du:

• Vara utbildad undersköterska.

• Ha fullständigt gymnasiebetyg.

• Ha B-körkort och egen bil att använda för att ta dig till arbetsplatsen.

• Kunna cykla (gäller vid arbete inom hemtjänsten).

• Tala finska.

Vi ser gärna att du har:

• Erfarenhet av omvårdnadsarbete.

• Erfarenhet av arbete med personer med fysisk- eller psykisk funktionsnedsättning.

För oss är det viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara självständig, pålitlig och kunna ta stort eget ansvar. Du håller det du lovar! Du har ett positivt förhållningssätt och servicekänsla samt en förståelse och respekt för brukarens behov.

Du behöver vara en person med stort engagemang för målgruppen och alltid ha brukaren i fokus och utgå från dennes behov. I våra arbetsgrupper ställer vi upp för varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare och som har lätt för att samarbeta.

Kontaktperson
Karolina Borg
karolina.borg@eskilstuna.se
016-710 50 04

Jobbansökan
Ansök via länken :)
karolina.borg@eskilstuna.se
jobb.eskilstuna.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna kommun

Antal platser
15 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2022-02-22

Tidsperiod
Timanställning

Länkar
Annons


Bookmark and Share