Dela med andra

ICA Affärsservice - Vi söker semestervikarier inför sommaren 2022

Publicerad 2021-11-15


Gillar du redovisning och vill arbeta med intressanta kunder? Välkommen till oss på ICA Affärsservice. Arbetet innehåller både variation och en bredd, är det något som du trivs att arbeta med ska du absolut läsa vidare. Just nu söker vi redovisningsekonomer, redovisningsassistenter och masterdataspecialister till semestervikariat sommaren år 2022.

Arbetsuppgifter
Så varför ska du söka till oss tänker du? Låt oss berätta varför vi trivs att arbeta här.

Välkommen till oss på ICA Affärsservice, här finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Här finns också en unik möjlighet att lära känna många olika branscher. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.

Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor som är professionella, mycket kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!

Det här är ditt blivande jobb.
Vi på ICA Affärsservice arbetarmed redovisningstjänster och ekonomisk rapportering för hela landets ICA-butiker och bolag inom ICA-koncernen.

Om du arbetar hos Butiksekonomi som redovisningsekonom kommer du bland annat att hantera bokföring och avstämningar av ICA-butiker

Om du arbetar hos Shared Service Hub blir det som antingen redovisningsekonom, redovisningsassistent eller masterdataspecialist.

• Som redovisningsekonom på Shared Service Hub kommer du bland annat att hantera in och utbetalningar inom vår Likvidgrupp.
• Som redovisningsassistent på Shared Service Hub kommer du att hantera leverantörsreskontran/kundreskontran och avstämningar av ICA-butiker eller ICAs koncernbolag.
• Som masterdataspecialist på Shared Service Hub kommer du att hantera ärenden och frågor genom löpande kontakter med organisationen, kopplat till våra kund-, leverantör- och butiksregister och se till att de håller mycket god kvalitet.

Dessutom kommer du ha många fantastiska kollegor som har samma arbetsuppgifter, där ni stöttar, skrattar och delar vardagen i inspirerande lokaler på kontoret i centrala Västerås.

Anställningsform
Visstidsanställning under perioden juni - auguti 2022

Tillträde
Juni 2022

Kvalifikationer
Vem är du?
Du har påbörjat din högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller hunnit arbeta med liknande arbetsuppgifter och är tillgänglig att jobba under vår semesterperiod juni-augusti 2022. Efter semesterperioden finns det möjlighet att gå med i vår resurspool, där vi samarbetar med konsult- och rekryteringsbolaget Randstad, för att täcka uppkomna resursbehov löpande under året.

Du behöver ha goda kunskaper i Excel och det är önskvärt att du är analytisk, nyfiken och strukturerad, med hög ambition och drivkraft att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i både tal och skrift. Sist men absolut inte minst gillar du att arbeta med andra och dela kunskap, du är prestigelös lagspelare!ICA Affärsservice är en del av ICA Sverige AB och tillhör ICA Gruppen. ICA Affärsservice erbjuder tjänster och rådgivning inom ekonomi och löneadministration till ICA Gruppens koncernbolag och till ICA-butiker i hela Sverige. ICA affärsservice erbjuder flexibla helhetslösningar inom ekonomi och lön. Att ständigt jobba med kontinuerliga förbättringar av vårt erbjudande och våra arbetssätt är en naturlig del i verksamheten. Vi vill stadigt öka kundnöjdheten genom en hög produktivitet och kvalitet i våra levernser och vi vill vara en attrakti arbetsplats med nöjda medarbetare som har möjlighet att växa genom kompetensutveckling och tydliga karriärvägar.Kontaktperson
Malin Barkskog
malin.barkskog@ica.se
+46104222526

Jobbansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 november 2021. Ansök via länken nedan (ICA Gruppen, Karriär, Lediga jobb)

Urvalet kan ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.

Bedömningen om vilken roll som kan bli aktuell görs i urvalsprocessen.

Ansök med personligt brev, CV och gärna en aktuell bild. Förslag på att bifoga bild är för att underlätta för oss att göra en koppling mellan mötet på intervjun med inskickade ansökningar.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens på tjänst: R0014683

www.icagruppen.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
ICA Sverige AB

Antal platser
ca 50 tjänster st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2021-11-30

Tidsperiod
SommarjobbBookmark and Share