Dela med andra

Sjuksköterska och undersköterska till PR Vård Hemsjukvård

Publicerad 2021-10-28


PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till. Vi är cirka 600 medarbetare i en koncern som arbetar med tre verksamhetsområden: hemsjukvård, där vi varje månad utför cirka 100 000 hemsjukvårdsbesök, samt vår barn-och ungdomsmottagning, till vilken vi välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år och en nystartad vårdcentral med digifysisk inriktning.

Vill du arbeta inom hemsjukvården på kvällar och helger? Vi växer och söker nu medarbetare till våra enheter som finns i Täby, Liljeholmen, Farsta, Haninge och Södertälje, vilket område passar dig bäst?


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för undersköterskor på PR Vård hemsjukvård

Du som är utbildad undersköterska alternativt har läst till och med termin 4 på sjuksköterskeprogrammet kan arbeta som undersköterska hos oss. Som undersköterska kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i Take Care och använder mobilklinik som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning så körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter för sjuksköterska på PR Vård Hemsjukvård

Som legitimerad sjuksköterska på PR Vård kommer du tillsammans med kollegerna i teamet att ansvara för att planera och arbetsleda undersköterskornas arbete. Du kommer även att utföra insatser i våra patienters hem inom det geografiska område du arbetar. Vi arbetar huvudsakligen med hälso- och sjukvårdsinsatser i basal hemsjukvård samt tar uppdrag från 1177. Att arbeta på PR Vård Hemsjukvård innebär ett arbete med stort eget ansvar. Arbetstiderna är förlagda på kvällar och helger vid intresse finns även möjlighet att arbeta nattetid.


Kvalifikationer
Vi söker dig med god samarbetsförmåga som är ansvarsfull, har ett stort engagemang och alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi arbetar när vårdcentralerna har stängt med arbetstider förlagda på kvällar måndag-söndag med start kl.15:30. På lördag söndag, samt helgdagar har vi dessutom pass på förmiddagarna med start kl. 07:00.
Som medarbetare på PR Vård är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi PR Vård Academy som är en intern utbildning för undersköterskor samt regelbundna kompetenshöjande utbildningar för våra sjuksköterskor. Vi har schemalagda arbetsplatsträffar och kompetensutvecklingstid. PR Vård har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Läs mer och ansök till våra lediga tjänster genom att besöka vår hemsida Prvard.se www.prvard.se/lediga-tjanster
Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss via mail hr-rekrytering@prvard.se
Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson
Isabelle Andersson
Isabelle.Andersson@prvard.se
0840901019

Jobbansökan
hr-rekrytering@prvard.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
PR Vård

Antal platser
2 st


Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2022-01-26Bookmark and Share