Dela med andra

Produktionspersonal

Publicerad 2021-09-13


Är du student och söker efter extrajobb inom produktion och vill bli en del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker!

Vi är landets största leverantör utav hotell- och restaurangtextiler och brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment utav textiler och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde åt våra kunder.

Till vår anläggning i Eskilstuna söker vi nu dig som är på jakt efter extrajobb, såväl dagtid som kvällstid.

Arbetsuppgifter
Som produktionspersonal arbetar du med olika arbetsuppgifter inom produktion som exempelvis sortering och packning. Du kommer läras upp på en station i taget för att utvecklas till att lära dig hela flödet. Arbetet kommer sedan ske med kollegor och arbetsledare för att skapa bästa förutsättningar. Arbetet är förlagt både dagtid och kvällstid, måndag-fredag.

För att passa in i denna tjänst ser vi att du är samarbetsvillig, en lagspelare och inte rädd för att hugga i. Du passar alltid tider och är stresstålig. Du besitter även goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar och trivs med att arbeta i ett högt tempo och som vill ha ett rörligt arbete. Din fysik klarar med lätthet av lättare lyft, men även tyngre. Du gillar teamwork och att jobba efter mål. Du har förmåga att kunna planera och vid behov själv prioritera dina arbetsuppgifter. Det viktigaste är din inställning till att vilja lära och prestera.

Kontaktperson
Lovisa Holmer
lovisa.holmer@elis.com
0709-95 41 49

Jobbansökan
Registrera din ansökan med CV, personligt brev samt studieintyg via ansökningslänken nedan.
lovisa.holmer@elis.com
register.masterhelp.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Elis Textil Service AB

Antal platser
5 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-12-12

LänkarBookmark and Share