Dela med andra

Gruppträningsinstruktör

Publicerad 2021-09-09


Member 24 startades 2010 i Västerås och finns idag förutom i Västerås även i Eskilstuna, Stockholm, Gävle, Falun, Söderhamn och Sandviken. Vårt mål är att ge dig som medlem den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Alla våra gym är öppna dygnet runt och vi erbjuder utrustning av högsta kvalitet, bland annat från Technogym och Eleiko. Vi hoppas att våra häftiga gym i skön retrostil skall inspirera dig till träning!

EST. 2010. INSPIRED BY 1952.
Vi gillar ”back to basics” och vi älskar retro! Hos oss finns allt för gymälskaren, både maskiner och mängder av fria vikter och redskap. Vi har stora ytor för funktionell träning, lyftarpodier samt riggar. På vissa gym kör vi gruppträning, såväl egna koncept som träningsprogram från vår samarbetspartner Les Mills. Vi erbjuder även häftiga träningsrum såsom FIGHT SHACK™ för boxning och BEATS Circuit Zone för cirkelträning med pulsband. Utbudet varierar beroende på lokalernas yta och utformning.

Arbetsuppgifter
Leda gruppträningspass

Kvalifikationer
Känna ett intresse för träning, hälsa och tycka det är kul att leda grupper. Det är en fördel om du har en träningsbakgrund eller tränar regelbundet.

Kontaktperson
Emelie Wilson
emelie@member23.se
0735173152

Jobbansökan
Vi söker nu folk till våran anläggning på Tuna Park. Du behöver inte vara utbildad instruktör, är du en person med brinnande intresse för träning och hälsa så sök. Vi erbjuder utbildning vid behov.
emelie@member24.se
member24.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Member 24

Antal platser
5 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-12-08Bookmark and Share