Dela med andra

Extrajobb

Publicerad 2021-08-16


Expandia är marknadens största leverantör av tillfälliga lokaler. Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor, skolor, förskolor och boenden helt anpassade efter era behov. Vi kan ordna allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service – allt för att vi ska ha nöjda, glada och trygga kunder.

Arbetsuppgifter
Vi kommer med största sannolikhet behöva konvertera ca 5000 ritningsfiler från ett filformat till ett annat för att kunna läsa in och hantera filerna i vårt nya system.

Kort innebär det att en fil ska öppnas i ett system, sparas ner i ett annat filformat, öppnas i ett nytt system, göra vissa justeringar i ritningen samt spara filen i det nya systemet.
Kvalifikationer
Det är ett enformigt och repetativt arbete som gör att flera personer troligtvis behövs. Förhoppningsvis kan upplärning ske av samtliga personer samtidigt.

Personerna behöver ha datorvana och vara noggranna. Det är också en fördel om man kan läsa och förstå byggnadsritningar. Arbetet är mycket enkelt, men det är oerhört viktigt att det blir korrekt utfört, speciellt justeringarna i ritningarna. Annan kan det få stora konsekvenser.

Kontaktperson
Jonas Rosenqvist
jonas.rosenqvist@expandia.se
0709599744

Jobbansökan
jonas.rosenqvist@expandia.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Expandia Moduler AB

Antal platser
4-6 personer st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2021-10-15

Tidsperiod
2021-2022

Länkar
Expandia Moduler AB


Bookmark and Share