Dela med andra

Studentmedarbetare till Trafikverket

Publicerad 2021-06-08


Vill du bli studentmedarbetare på Trafikverket? Ta chansen att bidra till att uppnå regeringens bredbansmål för ett helt uppkopplat Sverige 2025. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att alla i Sverige har tillgång till ett snabbt bredband.

För dig som bedriver heltidsstudier på universitet, högskola eller annan eftergymnasial utbildning men som inte påbörjat en forskarutbildning, finns det möjlighet att bli studentmedarbetare hos oss.

Som studentmedarbetare kan du tillföra nya perspektiv och har "färsk" kunskap inom ditt område samtidigt som du bidrar med engagemang och idéer till vår organisation.
Som Studentmedarbetare är du anställd på deltid vid sidan av dina studier och anställningen får pågå under maximalt fyra terminer samt motsvara högst 25 procent av en heltidstjänst. Du ska ha fullgjort godkända studier motsvarande lägst 60 högskolepoäng.

Arbetsplatsen finns i Eskilstuna. Under större delen av 2021 bedrivs arbete på distans.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i vårt team som biträdande handläggare. Handläggningen har fokus på ledningsärenden. Ledningsägaren (kunden) ansöker om tillstånd att förlägga ledning inom statligt vägområde, alternativt arbeta på sin redan befintliga ledning. När arbetet är klart ska arbetet slutbesiktigas och eventuellt faktureras.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att handlägga ärenden med ledningsarbeten som anmälts klara och påminna kunden om avslut i de fall tillståndstiden löpt ut. Du fakturerar i förekommande fall. Allt hanteras utifrån ett ärendehanteringssystem där korrekt diarieföring är viktigt.

Arbetsuppgifterna är i många fall repetitiva. Utmaningen består till stor del av att kunna göra snabba bedömningar, hantera flera olika IT-system och stora ärendevolymer samt sporras av att öka effektiviteten i vår hantering. En lämplig utbildning är inom ekonomi, teknik eller ingenjörsutbildning.

Du kommer att få handledning från ordinarie handläggare men därefter kommer du att lägga upp arbetet utifrån din egen studieplan. Arbetet omfattar som mest 25 procent av en heltidstjänst.

Start: snarast/enligt överenskommelse.

Vi kommer att hantera ansökningarna varefter att de kommer in.

Kvalifikationer
Du ska ha fullgjort godkända studier motsvarande
lägst 60 högskolepoäng.

Kontaktperson
Ingeborg Dahlqvist
ingeborg.dahlqvist@trafikverket.se
010-123 35 76

Jobbansökan
Skicka ditt CV och ett personligt brev.
ingeborg.dahlqvist@trafikverket.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Trafikverket

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-09-06

Tidsperiod
deltid, studentmedarbetareBookmark and Share