Dela med andra

Extrajobb på högskolebiblioteket i Eskilstuna eller Västerås

Publicerad 2021-06-07


Vi förbereder oss på att kunna återgå till ordinarie öppettider från och med i höst och söker därför biblioteksvärdar inför höstterminen 2021

Arbetsuppgifter
Som biblioteksvärd arbetar du i bibliotekets infopunkt med att svara på frågor om återlämning, utlån och lånetider samt hjälpa våra besökare att söka efter böcker och hitta dem i biblioteket. Du arbetar även med att sätta upp återlämnade böcker på bibliotekets hyllor och att se till att böckerna står i rätt ordning. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma efter behov. Efter introduktionsutbildningen ansvarar ni som värdar för dessa uppgifter, men du måste också självständigt kunna hantera de uppgifter som befattningen kräver.

Du förväntas jobba vardagar, 2-3 morgonpass och 1-2 kvällspass i veckan. Morgonpassen är mellan kl. 07:45-10:15 och kvällspassen mellan kl. 15:45-19:15
Det är du som tillsammans med andra biblioteksvärdar ansvarar för att passen blir bemannade.
När vi blir universitet kan våra öppettider komma att utökas och då kan även helgarbete bli aktuellt.

På grund av pandemin kan dessa tider komma att ändras.

Visstidsanställning, lön per timme. Tillträde när förhållandena tillåter, tidigast i augusti 2021.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är duktig på att samarbeta med andra, är självgående och noggrann samt har en känsla för service och kundtjänst. Är du en van biblioteksanvändare är det en merit. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Vi ser helst att du är student på Mälardalens högskola, men det kan också finnas möjlighet för dig som studerar på distans vid ett annat lärosäte att få jobba som biblioteksvärd hos oss. På grund av arbetstiderna är det bra om du bor i närheten av campusorten.

Kontaktperson
Jeanette Lodin
jeanette.lodin@mdh.se
016-15 36 67

Jobbansökan
Skriv en ansökan med ett personligt brev där du berättar kort om dig själv och eventuella arbetslivserfarenheter. Bifoga CV. Ange vilken ort du vill arbeta på, Eskilstuna eller Västerås. Skicka din ansökan till enhetschef Kristina Smedeby.
kristina.smedeby@mdh.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Högskolebiblioteket, Mälardalens högskola

Antal platser
2 st


Ort
Västerås och Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-06-23

Tidsperiod
TimanställningBookmark and Share