Dela med andra

LabVIEW Utvecklare

Publicerad 2021-04-30


Novator Solutions AB söker en LabVIEW-utvecklare för att förstärka vår konsultavdelning.

Novator Solutions är ledande leverantör av experttjänster inom NI:s verktygskedja Stockholmsregionen. Företaget har flest certifierade LabVIEW-arkitekter i norra Europa och är NI Alliance Partner på guldnivå.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara del i ett team av erfarna utvecklare och arbeta, både tillsammans med andra och självständigt, med mjukvaru-utveckling för test- och mätsystem. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av att som konsult utveckla system inom NI:s verktygskedja. Uppdragen kommer ibland att ha en väldefinierad kravspecifikation och ibland krävs det en mer djupgående diskussion med kund för att förstå kundens behov, önskemål och prioriteringar.

Vi erbjuder rätt person både utmanande och varierande arbetsuppgifter. Som en del av Sveriges största team av certifierade LabVIEW-experter, finns det för dig en stor möjlighet för personlig utveckling. Arbetet kommer att utföras antingen från vårt trevliga kontor i Häggvik, ute hos kund, eller hemifrån.

Kvalifikationer
Du har ett stort intresse för LabVIEW-utveckling och praktisk erfarenhet av programmering. Du har en teknisk högskole-examen och kanske några års erfarenhet från arbete i industrin. Med din starka analytiska förmåga är du speciellt duktig på teknisk problemlösning och att jobba hands-on med elektronik och instrument är inget som skrämmer dig. Du har ett stort intresse för att lära dig nya koncept och vill utveckla dina förmågor genom att tillämpa din kunskap på tekniska utmaningar. Du har en stark kommunikativ förmåga och kan effektivt överföra abstrakta beskrivningar i tekniska krav. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Kontaktperson
Anton Sundqvist
anton.sundqvist@novatorsolutions.se
0766122600

Jobbansökan
Låter det intressant?
Ring och fråga mer om tjänsten eller skicka in din ansökan

Kontaktperson
Anton Sundqvist +46 76 612 26 00
anton.sundqvist@novatorsolutions.se

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Välkommen med din ansökan.

anton.sundqvist@novatorsolutions.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Novator Solutions

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-07-29

Tidsperiod
Heltid

Länkar
NovatorSolutions.se


Bookmark and Share