Dela med andra

Kommunikatör

Publicerad 2021-04-27


Kommunikatör i byggprojekt

Vevivas vision är att vara de självklara kommunikatörerna i svenska samhällsutvecklingsprojekt.
Vi erbjuder ett helt spektra av kommunikationstjänster och har ett nätverk av mycket kompetenta kollegor som vi samarbetar med.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som stöd åt kommunikationsansvarig i flera byggprojekt. I arbetsuppgifterna ingår främst att kontinuerligt uppdatera projektets kommunikationskanaler med aktuellt innehåll, du kommer att lägga mycket tid på att ta fram text och bild som används i flera olika kanaler. En av dina huvudkanaler är projektets nyhetsbrev vilket du självständigt producerar och publicerar. Du kommer även att bearbeta texter till olika rapporter samt sköta hemsidor och bildbank.Kvalifikationer
Du har en examen i kommunikation, är orädd, prestigelös och besitter integritet. För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du måste vara noggrann och effektiv, men också komma med egna initiativ.
Det är ett plus om du har tidigare arbetslivserfarenhet från kommunikationsroller, men inget krav. Du arbetar i InDesign och självklart kan du Office-paketet.
Tjänsten är heltid, med 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
Irene George
0709615759

Jobbansökan
Personligt brev och CV skickas till info@veviva.se
info@veviva.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Veviva AB

Antal platser
1 st


Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2021-06-15

Tidsperiod
HeltidBookmark and Share