Dela med andra

Sommarjobba hos oss som växeltelefonist!

Publicerad 2021-01-11


I syfte att våra telefonister ska kunna gå på en lugn och skön semester söker vi nu växeltelefonister som vill arbeta hos oss i sommar. Gå gärna in på www.responda.se och läs mer om vilka vi är.

Responda grundades 2008 och har sedan start haft målet att bli Sveriges bästa svarsservice! Responda jobbar uteslutande med inkommande samtal och bedriver ingen försäljning.

Du kommer att tillhöra produktionsavdelningen som är Respondas hjärta. Här arbetar våra medarbetare med att säkerställa att våra kunders samtal blir besvarade i tid och med en hög grad av service, kvalité och effektivitet. Vi söker dig som bli en del av oss och arbeta under juni, juli och början på augusti.


Arbetsuppgifter
Du kommer att besvara inkommande samtal för flera olika företag där du lyhört lyssnar på inringaren i syfte att stämma av vad ärendet gäller. Därefter gör du rätt åtgärd: oftast kopplar du samtalet eller skriver ett meddelande och ibland lämnar du information till inringaren.

Anställningen inleds med en introduktion som anpassas efter dina kompetenser och tidigare erfarenheter. Under introduktionen får du lära dig vårt växelsystem och hur du möter inringare i olika situationer.


Kvalifikationer
Du är en positiv, glad och engagerad person. Du sprider god stämning på arbetsplatsen och har samtidigt en förmåga att hålla dig lugn och professionell i stressade situationer.

Du brinner för service, att arbeta med människor och att hjälpa andra. Problem ser du som en spännande utmaning, inte ett hinder.

Du är van att arbeta med telefonen som verktyg. Som företagets röst utåt är du en duktig kommunikatör och du trivs med att arbeta med repetitiva arbetsuppgifter.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt en hög IT-mognad är ett krav. Har du erfarenhet från callcenter är det mycket meriterande.

Kontaktperson
Ina Alfredsen
rekrytering@responda.se
016-542 20 00

Jobbansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 februari 2020 till rekrytering@responda.se.
rekrytering@responda.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Responda AB

Antal platser
8 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-02-14



Bookmark and Share