Dela med andra

JMs Studentprogram Startskottet

Publicerad 2021-01-11


Sommaren 2021 drar vi på JM igång vårt studentprogram Startskottet för femte året i rad. Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2021 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör.Arbetsuppgifter
Om Startskottet
Programmet ger dig en värdefull introduktion till byggbranschen och nyproduktion av bostäder. Den praktiska erfarenheten du samlar på dig under programmet i kombination med att du ges möjlighet att knyta värdefulla kontakter, lägger grunden till din framtida karriär.

Startskottet inleds med en gemensam träff där du möter de andra deltagare från Sverige och Norge, vi kan komma att ha denna träff digitalt beroende på respektive lands och regions restriktioner. Därefter gör du en betald sommarpraktik i vår produktionsverksamhet på den ort du är placerad. Under det första året anordnas ett antal träffar, både lokalt på din hemmaregion men även centralt med övriga deltagare i Startskottet. Till år två kommer du göra ytterligare en sommarpraktik ute i produktion och därefter följer ytterligare träffar. Startskottet avslutas med att du får möjlighet att skriva ditt examensarbete hos oss på JM.

Träffarna som ingår i Startskottet arrangeras av oss på JM och har till syfte att du som deltagare ska få en inblick i JM och vår affär. Vi kommer bland annat fördjupa oss i vårt strukturerade arbetssätt, logistik och ledarskap.

Vi söker Startskottsdeltagare till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Oslo samt till vårt dotterbolag JM Entreprenad i Stockholm.Kvalifikationer
Din profil
Du studerar till högskoleingenjör alternativt civilingenjör inom bygg och som till HT-2021 har två år kvar på dina studier. Du ser din framtid inom samhällsutveckling och tror att ett arbete inom produktion skulle passa dig.

Du är en engagerad, positiv och ansvarsfull person som har förmågan och viljan att lära och utvecklas. Du är nyfiken och trivs med uppgifter där du får möjlighet att arbeta både högt och lågt. För att trivas på JM är det viktigt att du är en lagspelare men även kan se dig i en ledande roll i din framtida yrkeskarriär. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för dig själv och andra, kommer du att trivas hos oss!

För oss är det även självklart att du delar våra värderingar; kvalité, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla!Kontaktperson
Anna
anna.wikstrom@jm.se
+46734325776

Jobbansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är den 21 februari.
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=196&ProjectId=189209&DepartmentId=11442&MediaId=2166
candidate.hr-manager.net


Tillbaka
  Arbetsgivare
JM

Antal platser
15 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2021-02-21

Tidsperiod
2021-2023

Länkar
Träffa Startskottare
Läs mer om Startskot
Läs prakikantbloggen


Bookmark and Share