Dela med andra

Speciallärare

Publicerad 2020-10-19


Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola.

Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är utbildad speciallärare eller speciallärarstudent till vår samarbetsskola strax utanför Västerås.

I dina arbetsuppgifter ingår att göra pedagogiska kartläggningar, skriva åtgärdsprogram och att undervisa elever i behov av särskilt stöd i år 4-9 i svenska och matematik.

Du kommer att arbeta deltid, 20 timmar per vecka med snart så snart som möjligt fram till och med 22 december

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är strukturerad, att du kan arbeta enligt en tydlig process och planerar och utför ditt arbete väl samt håller deadlines. För att lyckas i rollen tror vi även att det är viktigt att du är relationsskapande och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl elever som annan personal på skolan.

I denna roll ingår även en del samarbete med övriga i elevhälsoteamet så vi ser gärna att du har ett prestigelöst förhållningssätt och fokus på det gemensamma målet och snabbt hittar lösningar på uppkomna problem.

Kontaktperson
Elin Sanfridsson
elin.sanfridsson@clwork.se
073-351 27 68

Jobbansökan
elin.sanfridsson@clwork.se
clockworkpersonal.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2020-11-30

Länkar
Kolla in vår Faceboo
Kolla in vår LinkedI


Bookmark and Share