Dela med andra

Matte/NO-lärare till högstadiet på Skiftinge skola

Publicerad 2020-03-26


Vill du vara med och bidra till språkutvecklande arbetssätt och undervisa våra härliga elever som är stolta över sin skola? Drivs du av kollegialt lärande och kvalitativ undervisning? Då ska du söka våra tjänster som senarelärare i Ma/NO!

Skiftingehus skola ligger cirka 3 km från centrum med goda bussförbindelser och bra parkeringsmöjligheter nära skolan. 2022 är vår skola helt renoverad till fantastiskt fina nya lokaler där du kommer få vara delaktig i att utveckla hur vi pedagogiskt ska använda dessa. Vi har generellt små klasser om cirka 20 elever som ger oss bättre förutsättningar att tillgodose varje elevs behov.

Skiftingehus skola är en nybliven och den enda TL-skolan i Eskilstuna med utbildade trivselledare. Det innebär att vi utbildar elever i ledarskap för att ansvara för rastaktiviteter med syfte att alla elever ska vara lärandeberedda när rasten är slut.

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu två lärare för undervisning i matematik och naturvetenskap till våra högstadieklasser. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i båda ämnena, men vi kan också komma att anpassa undervisningen utifrån din ämnesbehörighet. Om du exempelvis är behörig enbart i matematik eller naturvetenskap så kan detta bli ämnet som du undervisar i - anpassat utifrån din kompetens!

I tjänsten tillkommer även mentorskap i någon av våra klasser. Som lärare hos oss har du ett nära samarbete med ditt ämnesarbetslag. Du får möjlighet att arbeta kollegialt tillsammans med planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av undervisningen. All ämnesplanering och undervisning på skolan genomsyras av språkutvecklande arbetssätt i alla årskurser F-9.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

• Lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik och/eller naturvetenskap i årskurs 7-9. Alternativt har du en pågående lärarutbildning och blir klar under vårterminen 2020.

• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

• Goda IT-kunskaper, eftersom du kommer använda IT-verktyg som en del i undervisningen.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av undervisning i matematik/naturvetenskap i skolans senare år. Har du haft mentorskap tidigare är det positivt. Meriterande är också om du har undervisat digitalt och kan arbeta i läroplattform.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Som person är du lyhörd, har god samarbetsförmåga och förmåga att se helheten i elevens skolsituation. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och elever. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Låter det intressant? Varmt välkommen att bli vår nya kollega!

Kontaktperson
Cecilia Ilar
cecilia.ilar@eskilstuna.se
016-710 60 65

Jobbansökan
Ansök via länken nedan:
bit.ly


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna kommun-Barn och utbildningsförvaltningen

Antal platser
2 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2020-04-15

Länkar
Läs mer om Skiftinge


Bookmark and Share