Dela med andra

Lärare åk 4-6

Publicerad 2020-03-24


Vallaskolan F-6 ligger centralt i Sala och är kommunens största grundskola med ca 420 elever och 55 personal. Skolan har ett fritidshem med ca 250 elever inskrivna i verksamheten.

På Vallaskolan finns en vilja att ständigt utveckla kvaliteten vad gäller undervisning och fritidshemsverksamheten. Vi är särskilt stolta över att vara en arbetsplats med välutbildade och kunniga medarbetare, vårt kollegiala arbete med språkutvecklande arbetssätt och att skapa goda lärmiljöer för våra elever i en trygg och trivsam skola. Vårt mål är att alla elever ska ha godkända betyg i årskurs 6 och ha förmåga att bidra till ett gott samhälle. Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurserna 4-6 som vill vara med och utveckla vår skola när vi flyttar till helt nybyggda lokaler i höst.

Arbetsuppgifter
Under läsåret 20/21 kommer du att vara klasslärare och undervisa i någon av våra mellanstadieklasser tillsammans med andra skickliga kollegor. Du ska utifrån grundskolans läroplan planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten. Hos oss kommer du att arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra duktiga pedagoger och tillsammans arbetar vi för att alla elever ska känna sig delaktiga, sedda och trygga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4-6. Det är viktigt att du är en varm och trygg person som vill vara med om att starta upp i en alldeles ny skola. Du ska vara intresserad av att arbeta utifrån ett språkutvecklande arbetssätt. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på att vara med och utveckla Vallaskolan inför framtiden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktperson
Helena Jansson
helena.jansson@sala.se
0224-74 80 22

Jobbansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-04-15. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi vill gärna att du bifogar din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
www.sala.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Sala Kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2020-04-15

Tidsperiod
Tillsvidareanställning

Länkar
Hemsida


Bookmark and Share