Dela med andra

Lärare f-6 till Åkraskolan

Publicerad 2020-03-19


Sala kommun är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor drygt 22 800 invånare varav ca 2000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger i de centrala delarna av Sala och är en F-6 skola med två förberedelseklasser, samt fritidshem. Åkraskolan är en skola med mångfald och vi ser fram emot att bli fler medarbetare! Våra pedagoger arbetar aktivt utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi har ett väl fungerande samarbete med många olika kompetenser, såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare. Till Åkraskolan söker vi nu en legitimerad lärare som vill arbeta i ett engagerat lärarlag på skola där vi ser mångfald som något positivt. Hos oss får du ett betydelsefullt arbete där du tillsammans med dina kollegor får vara med och utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa elever i årskurs 1-3 eller 4-6. Som lärare hos oss arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. Du ingår i lärarlag och deltar i gemensam planering, sambedömning, utvärdering och utbildningar. Tillsammans med dina kollegor skapar ni bästa möjliga förutsättningar till lärande för alla elever. Om du är nyutexaminerad lärare erbjuder vi dig en mentor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 eller 4-6. Du har mycket god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete, samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa utifrån ett språkutvecklande arbetssätt och ser mångfald som stark framgångsfaktor för att lyckas. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Du har även god kännedom om Lgr 11.

Kontaktperson
Anna Malmström
anna.malmstrom@sala.se
0224-74 80 96

Jobbansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 24 april.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb.
www.sala.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Sala Kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2020-04-24

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Sala kommun


Bookmark and Share