Dela med andra

Ta chansen att göra skillnad - jobba som personlig assistent i sommar!

Publicerad 2020-02-17


Kooperativet EMIL är en assistansanordnare som varit verksam sedan 1994.

Vår målsättning är att erbjuda medlemmarna en god livskvalitet med trygghet och säkerhet i sin assistans. Vi fokuserar på våra medlemmars integritet, det mänskliga värdet och på att våra medlemmar ska ha ett så oberoende liv som möjligt med hjälp av personlig assistans.

Vi är idag verksamma i Södermanland med omnejd - detta för att garantera en närhet till våra medlemmar och medarbetare. Kooperativet EMIL söker nu vikarier till sommaren 2020!

Arbetsuppgifter
Vi letar efter dig som är positiv och flexibel och har ett professionellt förhållningssätt. För oss är det mycket viktigt att våra medlemmar får en god kvalitet i sin assistans och där kommer du att vara en viktig pusselbit. Här ges du chansen att göra skillnad i en annan människas liv, med hjälp av ditt engagemang!

Du kommer att ha schemalagd arbetstid som kan vara förlagd till såväl dag och kväll som helg och natt (både vaken natt och journatt förekommer). Passen är olika långa och i många assistanser är det dygnspass.

Kooperativet EMIL anordnar assistans för kvinnor och män i alla åldrar, oavsett funktionsvariation. Du kommer att vara en del av medlemmens vardag, med allt vad det innebär. Till arbetsuppgifterna hör sysslor som matlagning, städning, stöd vid på- och avklädning men även att delta tillsammans med medlemmen i olika aktiviteter. Det kan till exempel handla om träning, bad, kortare och längre resor, restaurangbesök, konserter, grillkvällar, kryssningar och så vidare.

I en del av assistanserna förekommer det sjukvårdande insatser, såsom såromläggning, sondmatning och hostmaskin. Vi har också medlemmar med epilepsi och autism. Har du erfarenhet inom dessa områden är det särskilt meriterande till dessa assistanser!

Somliga medlemmar har egen bil, som du som assistent i vissa fall förväntas köra, så glöm inte att ange i ansökan ifall du har körkort och om det i så fall är för manuell växel eller automat.Kvalifikationer
För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år. I vissa assistanser behöver assistenten ha körkort, så ange i din ansökan om du har det eller ej. Det är också viktigt att du anger om du har några allergier.

Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med människor, yrkeserfarenhet från vård- och omsorg och/eller utbildning inom området är meriterande, men inget krav. Specificera i din ansökan vad du tidigare har haft för arbetsuppgifter. Allra viktigast är dock att du har ett intresse för att arbeta med människor och i slutändan är det personlig lämplighet som avgör.

Det är viktigt med kommunikation, därför behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Kontaktperson
Ronnie Gavelin
ronnie.gavelin@kooperativetemil.se
016-517425

Jobbansökan
Skicka CV samt personligt brev till info@kooperativetemil.se. Märk din ansökan "Sommarvik".
info@kooperativetemil.se
www.kooperativetemil.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Kooperativet EMIL

Antal platser
15 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2020-05-17

Länkar
Kooperativet EMIL


Bookmark and Share