Dela med andra

Fysioterapeut student, sommarvikariat, Vård- och äldreförvaltningen

Publicerad 2020-02-12


Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Verksamheten består av 9 engagerade team som leds av lika många enhetschefer under ledning av en verksamhetschef. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad


Arbetsuppgifter
Anställningsform: Vikariat på heltid. Du blir anställd som vårdbiträde alt. undersköterska, beroende på din bakgrund och erfarenhet. Vikariat (heltid eller deltid) juni, juli och augusti 2020 med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården, så som ordinärt boende, vård- och omsorgsboende alternativt på ett korttidsboende.

Du kommer att arbeta som rehab assistent där arbetet sker i nära samarbete med erfarna arbetsterapeuter och fysioterapeuter inom Borås Stad. I arbetsuppgifterna ingår att assistera vid behandling, träning samt andra uppgifter i verksamheten. Det kan även innebära att utföra vissa delegerade insatser, hantera hjälpmedel, tidsbokningar etc.

Kvalifikationer
Vi söker nu dig som är student och som går Fysioterapeutprogrammet termin fyra till fem. Du har ett rehabiliterande förhållningssätt, är ansvarsvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver vara en ansvarsfull, lyhörd och flexibel person som tycker om att arbeta med människor. Med respekt för enskilde ska du ha ett professionellt bemötande som skapar trygghet och förtroende.

Körkort behövs för uppdraget.

Kontaktperson
Charlotta Wirtberg
charlotta.wirtberg@boras.se
033- 35 52 42

Jobbansökan
charlotta.wirtberg@boras.se
www.boras.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Vård- och äldreförvaltningen, Borås Stad

Antal platser
Flera st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2020-03-31

Tidsperiod
Semestervikariat sommar 2020

Länkar
Att arbeta hos oss


Bookmark and Share