Dela med andra

Fysioterapeuter till Rehabenheten

Publicerad 2020-02-10


Eskilstuna kommun satsar på rehabilitering eftersom det både skapar trygghet för våra brukare och effektivitet i våra insatser. Därför utökar Rehabenheten med fler tjänster för både fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Rehabenheten består av tre områden:

- ordinärt boende

- IHR (intensiv hem rehabilitering) och

- vård- och omsorgsboende, korttidsenheten och område funktionshinder.

Nu söker vi två fysioterapeuter till vård- och omsorgsboenden, korttidsenheten och område funktionshinder.


Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut på vård- och omsorgsboende arbetar du med att finna en god helhetslösning och stärka brukarens självständighet i vardagen. Om du vill få chans att lära känna brukaren, följa denne över tid och arbeta mot långsiktiga mål, då kommer du att trivas i vårt team!

Inom funktionshinder är målgruppen personer över 18 år med stor variation på funktionsnivå. Här arbetar du med rehabiliterande och habiliterande insatser. Tycker du om utmaningen att hitta individuella lösningar för brukare och samverka tvärprofessionellt, då kommer du att trivas i vårt team!

Som fysioterapeut inom korttidsboende träffar du många brukare och arbetar brett inom rehabilitering. Om du trivs med att hålla ett högt tempo med täta tvärprofessionella samarbeten och träffa många olika brukare, då kommer du att trivas i vårt team!

Oavsett vilket område du arbetar inom har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterska och vårdpersonal. Du arbetar i par med arbetsterapeut och ni gör gemensamma bedömningar. Du handleder också vårdpersonal och fysioterapeutstudenter.

Kvalifikationer
Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som har ett stort intresse av att jobba med rehabilitering och/eller habilitering inom kommunal verksamhet. Eftersom arbetet är rörligt behöver du ha B-körkort. Då journalföring ingår är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska och har god IT-vana.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår organisations framgång. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och deras hälsa. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket och där du tar eget ansvar för att bidra till både organisationens och individens utveckling. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra professioner. Som person är du också strukturerad och kan skapa dig en helhetsbild. Andra framgångsfaktorer är din förmåga att se möjligheter och människors potential.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi kommer göra löpande urval och intervjuer.

Kontaktperson
Annica Snickars
annika.snickars@eskilstuna.se
016-710 50 14

Jobbansökan


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna kommun

Antal platser
2 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2020-03-29

Länkar
Ansök här!


Bookmark and Share