Dela med andra

Backend-utvecklare till internationellt entreprenörsdrivet e-handelsföretag

Publicerad 2020-02-07


Ticmate har under 13 år erbjudit online-biljetter till internationella evenemang och attraktioner till kunder över hela världen. Vi brinner för att berika människors liv genom att erbjuda smidig, snabb och pålitlig tillgång till upplevelser i världsklass. Vårt mångfacetterade team jobbar från många olika länder, som Sverige, Danmark, Spanien, Tyskland och USA och vi hanterar över 400 siter på 35 språk och är aktiva i drygt 130 länder.

Ticmate är ett värderingsdrivet företag där vi arbetar agilt och kombinerar dynamik med ordning och reda. Utvecklingsmöjligheterna för våra medarbetare är goda och vårt mål är att alla ska ha roligt på jobbet samtidigt som man levererar utmärkta resultat.


Arbetsuppgifter
Hos oss får du…
• Programmera i Golang
• Arbeta med NoSQL, främst ElasticSearch
• Arbeta mot MySQL databaser
• Integrera mot leverantörs APIer inom vårt område
• Utveckla interna funktioner för våra siter
• Utveckla i open source miljö


Kvalifikationer
Vem söker vi?

Vi söker nu en självgående backend-utvecklare till vårt Teknik-team. Du har ett stort intresse för programmering och hos oss har du möjlighet att lära, växa och arbeta med lösningar för uppgradering av vår plattform och även med prestanda och funktionella förbättringar. Du är en del av teamet som ansvarar för affärskritiska applikationsändringar, arbetar i en agil miljö och håller dig uppdaterad på de senaste tekniska lösningarna.

På Ticmate har vi enorm geografisk frihet att arbeta i stort sett ifrån var som helst (så länge det finns pålitlig nätuppkoppling) och därför kommunicerar vi vanligtvis på engelska främst via email, Skype, Slack eller liknande och du ska trivas med att jobba så.

Det är viktigt att du är intresserad av att lära dig nya teknologier och se hur de kan användas i vår plattform.

Du kommer framförallt utveckla och underhålla kod skriven i Golang men erfarenhet av Python, särskilt i Django Framework är definitivt ett plus.


Kontaktperson
Eva Kroon
eva.kroon@ticmate.com
0723076731

Jobbansökan
Har du frågor och vill du veta mer om Ticmate och den här tjänsten, kontakta Andreas Falck, Senior System Engineer, andreas.falck@ticmate.com
eva.kroon@ticmate.com
www.ticmate.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Ticmate AB

Antal platser
1 st


Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2020-05-07

Tidsperiod
Heltid

Länkar
ticmate.se


Bookmark and Share