Dela med andra

VafabMiljö söker Miljöarbetare till Återbruket - sommarvikariat

Publicerad 2020-02-17


VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. Vi arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! Läs mer på vafabmiljo.se

Arbetsuppgifter
Vill du bli en av oss och jobba i ett företag som är i framkant för vår miljö och framtid? Vi söker nu miljöarbetare som vill jobba på våra Återbruk i sommar. Hos oss på VafabMiljö får du vara en del i ett härligt gäng med kompetenta kollegor och du kommer tillhöra avdelningen Produktion, enhet Återbruk. 

Hur ser din arbetsdag ut? 
Som miljöarbetare på Återbruket visar och informerar du kunderna som besöker Återbruken hur de ska sortera sitt grovavfall samt tar emot hushållens farliga avfall. Du kommer även att beställa transporter av fyllda behållare samt hålla ordning och reda och se till att Återbruket är i städat skick. Ditt arbete kan fördelas på flertal Återbruk.

Det förekommer arbete på kvällar och helger. Arbetet kräver att du är självgående och serviceinriktad. En viktig del av arbetet handlar om att ge rådgivning och hjälpa våra kunder att sortera avfallet rätt. Tillsammans bidrar vi till att utveckla arbetet med att få materialet uppåt i avfallstrappan, vilket är en viktig del för en långsiktigt hållbar avfallshantering och framtid.

Kvalifikationer
Vem är du? 
Vi tror att du som söker har ett intresse för att jobba med miljö- och avfallsfrågor. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundkontakt. Du har god fysik, är händig och har ett positivt kundbemötande.  

Kompetenskrav: 
Gymnasieutbildning 
B-körkort samt tillgång till egen bil 
Allmän datakunskap 
Miljöintresse 
God social kommunikationsförmåga 

Det är meriterande om du har: 
Lastmaskinsbehörighet (C2) 
Truckkort 
Tidigare arbete inom serviceyrke 

Vad får du? 
Du får arbeta på en spännande arbetsplats som sätter miljön först. Tillsammans med dig vill vi skapa det hållbara samhället och vi har en mycket spännande tid framför oss. Vi kan erbjuda dig en intressant arbetsplats där vi vill att våra medarbetare tar ansvar och utvecklas för att driva VafabMiljös arbete framåt. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och vi värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Detta uttrycks i ord vi enats om i vår värdegrund - Trovärdig, Nytänkande, Professionell och Omtanke.

Kontaktperson
Ludvig Ericsson
ludvig.ericsson@vafabmiljo.se
021-39 35 34

Jobbansökan
Så här ansöker du 
Välkommen att söka sommarvikariat hos oss redan idag, urval sker löpande, dock senast 22 mars 2020. Det gör du genom att mejla ditt CV och ditt personliga brev till: hr@vafabmiljo.se  
Skriv ”Miljöarbetare” i ämnesraden på mejlet. 
hr@vafabmiljo.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
VafabMiljö Kommunalförbund

Antal platser
20 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2020-03-22

Tidsperiod
sommarjobb

Länkar
VafabMiljö Kommunalf


Bookmark and Share