Dela med andra

Språkcoach

Publicerad 2020-02-04


Är du en framtida global ledare? Vill du redan nu verka och engagera i en internationell miljö? Sök till Swedish for Professionals språkcoachprogram - jobba extra och finslipa dina färdigheter!

Swedish for Professionals arbetar för att förbättra integrationen av internationell talang i Sverige. Detta gör vi genom att erbjuda skräddarsydda kurser i det svenska språket och svensk kultur. Till vårt engagerade team söker vi dig som vill praktisera din ledarskapsförmåga, retorik och pedagogik. Vi tror att du gärna bygger ditt internationella nätverk samtidigt som du jobbar extra och bidrar till en ökad mångfald i svenskt näringsliv.

Arbetsuppgifter
Som en av våra utvalda språkcoacher undervisar du internationell talang inom Sveriges näringsliv och akademi i det svenska språket. En eller flera gånger per vecka träffar du dina elever och hjälper dem att lära sig svenska med hjälp av vårt skräddarsydda material.

Som språkcoach undervisar du alltifrån några timmar i veckan upp till halvtid och erhåller god timlön för undervisningen. Du undervisar på våra kunders kontor, centralt belägna i Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Västerås, Linköping och Jönköping.

Kvalifikationer
För att söka tjänsten som framtidens språkcoach ser vi att du har:

- Nyfikenhet och passion för att lära ut
- Svenska som modersmål
- Mycket goda kunskaper i engelska
- Möjlighet att undervisa en eller flera gånger per vecka under fyra månader
- Ambition och driv utöver det vanliga

Ledarskapserfarenhet från ideell eller privat sektor är meriterande. Har du erfarenhet av att bo/resa i olika länder samt erfarenhet av att själv studerat flera språk kommer det att vara till din fördel i tjänsten.

Vi rekryterar löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi just nu söker språkcoacher till vårens alla spännande uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Erica Karlsson
erica@swedishforprofessionals.com
076-081 93 76

Jobbansökan
erica@swedishforprofessionals.com
swedishforprofessionals.teamtailor.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Swedish for Professionals

Antal platser
5 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2020-05-04

Länkar
Swedish for professi


Bookmark and Share