Dela med andra

Junior Linux-tekniker sökes till Linköping

Publicerad 2020-01-31


Är du en problemlösare som trivs med att ge support till andra? Brinner du för att arbeta i Linux och vill hitta jämlikar? Här erbjuds du en roll på ett företag i Linköping som värdesätter individuell utveckling.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Företaget arbetar med konsulttjänster inom IT och verkar idag i tre svenska städer, med omkring 40 medarbetare, där ett tiotal arbetar med Linux. Sedan starten 2005 har verksamheten expanderat i stadig takt och har blivit utnämnd till Gasellföretag av Dagens Industri flera år i rad. Stämningen på företaget präglas av en familjär stämning och ett individanpassat fokus.

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Arbetsuppgifter
I rollen som Linuxtekniker är du delaktig i arbetet med att driva och utveckla Linux-miljöer. Du sitter ute hos företagets kunder och arbetar i långsiktiga projektformer, som sträcker sig i minst ett år. Ditt främsta fokus ligger i att agera support där du hanterar inkommande Linux-ärenden från kundens utvecklare där du felsöker och åtgärdar problem. Vidare arbetar du i Puppet för att distribuera ut program för kundens anställda, samt skriver mindre script för förändringar i miljöer eller buggfixar. I den här rollen samarbetar du tätt med kollegor och tekniker.

Kvalifikationer
• Eftergymnasial utbildning inom området alternativt motsvarande erfarenhet från arbetsliv eller fritid
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för IT i allmänhet och Linux i synnerhet. För att lyckas i den här rollen är du en person som motiveras av att agera problemlösare. Du har ett intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och när det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att hålla lugnet och fortsätta att arbeta strukturerat.

Kontaktperson
Sara Tonhede
sara.tonhede@bravura.se
+46 70-434 17 65

Jobbansökan
Vid intresse, sök tjänsten med hjälp av nedan länk. Frågor går bra att skickas till min mejladress.
sara.tonhede@bravura.se
jobb.bravura.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Bravura Sverige AB

Antal platser
1 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2020-02-28

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Länk till annonsen


Bookmark and Share