Dela med andra

VafabMiljö söker sommarvikarier - Chaufförer

Publicerad 2020-01-31


VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. VafabMiljö arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! 
Läs mer på www.vafabmiljo.se 

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Drivs du av att leverera service till våra medborgare och tycker att miljötänk är viktigt? Vi söker nu Chaufförer som vill jobba i sommar. Hos oss på VafabMiljö får du jobba tillsammans med härliga kollegor på en arbetsplats som präglas av gemenskap, lösningsfokus och öppenhet. Du kommer tillhöra avdelningen Transport och Logistik, enhet Transport Drift och utgår från Västerås. 

Hur ser din arbetsdag ut? 
Som Chaufför kommer du köra olika typer av transporter till och från såväl privatpersoner som andra kunder. Du arbetar tillsammans med transportledningen och arbetsledare som leder och fördelar arbetet. Dagens körning är förutbestämd och görs via Future/Mobile, som är vårt transportledningssystem. Du ansvarar för att utföra de dagliga körningarna från Mobile samt återrapportera och lägga upp eventuella avvikelser i systemet. När körningen är klar ser du till att varje materialslag vägs in och töms på vår avfallsanläggning. Du ansvarar också för daglig bilvård av våra fordon. De fordonstyper som används i arbetet är sidlastare, baklastare och lastväxlare.

Övriga upplysningar 
Anställningen är ett sommarvikariat för perioden maj- augusti. 
Skriv vilken period och hur länge du kan sommarjobba: 
Jag kan arbeta: hela perioden 1 maj -  30 augusti. 
Jag kan arbeta: annan tid/del av tid….(ange när)    

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieutbildning, är serviceinriktad, kan arbeta självständigt och under tidspress, är noggrann och har ordningssinne. Du har god fysik och har ett positivt kundbemötande.  

Kompetenskrav:
Gymnasieutbildning 
YKB 
CE-körkort  
C-körkort  
Förarkort 
Allmän datakunskap 
Miljöintresse 
Kan flytande svenska i både tal och skrift 

Det är meriterande om du har: 
God lokalkännedom i Västerås med omnejd 
Tidigare arbete inom serviceyrke 
ADR-behörighet 
Krankort 

Kontaktperson
Juhani.Pyhalahti
juhani.pyhalahti@vafabmiljo.se
021-39 92 37

Jobbansökan
Så här ansöker du 
Välkommen att söka sommarvikariat hos oss redan idag, urval sker löpande, dock senast 2 april 2020. Det gör du genom att mejla ditt CV och ditt personliga brev till: hr@vafabmiljo.se  
Skriv ”Chaufför” i ämnesraden på mejlet.
hr@vafabmiljo.se  


Tillbaka
  Arbetsgivare
VafabMiljö Kommunalförbund

Antal platser
10 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2020-04-02

Tidsperiod
sommarjobb 3-6 mån

Länkar
VafabMiljö Kommunalf


Bookmark and Share