Dela med andra

Trainee till Ikano Bostad

Publicerad 2020-01-15


Vi söker kandidater till vårt traineeprogram för ingenjörer som startar i augusti 2020 och pågår i två år. Vi söker traineer till både bostadsutveckling och bostadsproduktion. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att både leva våra värderingar och enligt vårt löfte – på schyssta villkor. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa i din roll. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting stort!

Arbetsuppgifter
Som trainee hos oss få du en spännande start i ditt arbetsliv och många nya kontaktytor. Du får en unik inblick i hela bostadsprocessen. Programmet är indelat i block och innehåller bland annat arbetsledning, projektledning, projekteringsledning, inköp och sälj. Det betyder att du både kommer att jobba på byggarbetsplatser och på kontor, och i vissa av blocken får du chansen att tränas i ditt ledarskap. Det praktiska arbetet varvas med utbildningar. Du tilldelas handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet men även en mentor som stöttar och följer din personliga och professionella utveckling.

Det första som händer är att du får träffa en mentor som passar dig. Du får också träffa de handledare du kommer att möta under utbildningen samt dina traineekompisar. Vi ger dig en introduktion till vår företagskultur och vilka värderingar vi värnar om. Självklart är du anställd hos Ikano Bostad redan från start. Du anställs på en avdelning inom produktion eller bostadsutveckling som kommer vara din hemvist under traineeprogrammet och där du även efter traineeprogrammet fortsätter i en roll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som nyligen har tagit en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom bygg och fastighet (t.ex. Samhällsbyggnad, Byggteknik, Lantmäteri, Väg- och vattenbyggnad, Arkitektur, Industriell ekonomi)

Du är ambitiös, snabblärd och duktig på problemlösning. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig själv med en naturlig förmåga att bygga relationer, då kan det vara dig vi söker.

Kontaktperson
Jenny Beckenius
jenny.beckenius@ikanobostad.se
0735051731

Jobbansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, cv och betyg. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss för vi tror att vi är starkare tillsammans. Sök senast den 28 februari 2020.
Se ikanobostad.se/trainee
Sök via vår hemsida

trainee@ikanobostad.se
ikanobostad.se


Tillbaka
  Ikano Bostad

Arbetsgivare
Ikano Bostad

Antal platser
4 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2020-02-29

Länkar
Trainee


Bookmark and Share