Dela med andra

Lärare i förskoleklass till Lundbyskolan

Publicerad 2020-01-13


Vill du bli en av oss på Lundbyskolan? På Lundbyskolan är vi 380 elever och 55 medarbetare som tillsammans utgör en liten skola med nära relationer. Här får eleverna lära sig hur lejonen ryter eftersom vi är grannar med djurparken Parken Zoo. Perfekt för bildlektionen när eleverna ska lära sig måla exotiska djur! Utöver det har vi även nära till Parkenbadet, Kronskogen och tio minuter till centrum.

På vår skola arbetar vi med motivation och elevinflytande! Det innebär att våra elever får vara med och lyfta frågor de anser är viktiga till elevrådet som sedan kan tas vidare till Elevens röst. En viktig fråga för våra elever är att skolgården ska ha ett utbud av roliga klätterställningar och ha en trivsam miljö. Vi har därför låtit skolgården blomma med både fler lekstationer och leksaker!

Arbetsuppgifter
Som lärare i förskoleklass hos oss ansvarar du för undervisningen i förskoleklass utifrån uppsatta verksamhetsmål och gällande läroplan. Du planerar i nära samarbete med ett arbetslag och genomför undervisningen tillsammans med en kollega.

Ditt främsta uppdrag kommer vara att undervisa i förskoleklass, men du kommer även arbeta i något av våra fritidshem under eftermiddagarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en examen med behörighet att undervisa i förskoleklass, till exempel utbildning som tidigarelärare eller förskollärare. Alternativt är du snart färdig med dina studier.

För tjänsten är det meriterande om du har aktuell erfarenhet av undervisning i förskoleklass/grundskola. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT-verktyg som en del i din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Som person är du lyhörd, har god samarbetsförmåga och förmåga att se helheten i elevens skolsituation. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation.

Tillträde snarast enligt överenskommelse. Semestertjänst.

Kontaktperson
Cecilia Ilar
cecilia.ilar@eskilstuna.se
016-7106065

Jobbansökan
Skicka in din ansökan via länken nedan.
Ansökningar tas ej emot via e-post.
recruit.visma.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna kommun

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2020-01-26

Tidsperiod
Tillsvidare

Länkar
Jobb i Eskilstuna


Bookmark and Share