Dela med andra

Rekryteringsassistent

Publicerad 2020-01-09


Uniflex är ett Bemannings och rekryteringsföretag.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en rekryterings- och personalassistent till kontoret i Eskilstuna.

Du kommer stötta personalansvarig och rekryterare i våra olika rekryteringsproceser, t.ex. med urval, telefonintervjuer, bokning av intervjuer, kandidatpresentation och referenstagning. Arbetet är å ena sidan stressigt med mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans, vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje.

Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier. Ange detta i din ansökan!

Kvalifikationer
Som person är du pigg, glad och prestigelös! Du gillar utmaningar och är en driven tävlingsmänniska som jobbar hårt mot uppsatta mål. Din personlighet väger tungt då vi är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt tillsammans. Vi servar våra kunder med flexibilitet vad gäller beställningar av personal även på obekväma arbetstider. Detta betyder att du själv måste vara flexibel som person och drivas av att lösa problem. Din sociala förmåga är hög och du är en god lyssnare som sätter kund i fokus och ser alltid till den anställdes bästa. Du skapar goda relationer och har glimten i ögat.

Vi ser att du som söker har:

• Goda kunskaper i svenska och engelska.
• Goda kunskaper i Officepaktet.
• Körkort och tillgång till bil.
• En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.Kontaktperson
Caroline Blomkvist
caroline.blomkvist@uniflex.se
0765254296

Jobbansökan
Ansökan sker via extern länk
www.uniflex.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Uniflex

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2020-02-15

Tidsperiod
extra

Länkar
Till ansökan


Bookmark and Share