Dela med andra

Traineeprogram med Naturvårdsverket

Publicerad 2020-01-05


Är du nyexaminerad eller kommer du att bli det innan hösten 2020? Nu lanserar Naturvårdsverket ett nytt traineeprogram med 10 platser, där du kommer få delta i deras arbete för att göra Sveriges miljöpolitik till verklighet i Sverige, EU och internationellt. De vill bredda sina perspektiv och söker traineer med många olika studiebakgrunder och kompetenser som kompletterar dem inför framtiden.

Arbetsuppgifter
Traineeprogrammet löper under 10 månader med start 1 september 2020 och du får en tillsvidareanställning hos Naturvårdsverket. Under programmet kommer du att rotera mellan olika avdelningar och dessutom få delta i utbildningar, seminarier och studiebesök utöver arbetsuppgifter i ordinarie verksamhet. Tillsammans med andra traineer kommer du även att arbeta med mer övergripande utvecklingsarbete samtidigt som du kommer att ha tillgång till erfarna kollegor som kan stötta dig i ditt dagliga arbete och i din utveckling. Vid slutet av traineeprogrammet kommer din kompetens och dina intressen att matchas mot verksamhetens behov och utifrån det bestäms ditt nästa steg i organisationen.

Kvalifikationer
Sök till Traineeprogrammet för att:

Få insikt och förståelse – som trainee kommer du att få förståelse och kunskap om hur en myndighet arbetar och om samspelet mellan politik, myndigheter, näringsliv, medborgare och andra aktörer i samhället.
Utveckla ditt nätverk – som trainee kommer du att få arbeta, utveckla och utvecklas tillsammans med andra traineer och erfarna kollegor.
Påbörja en spännande karriär – som trainee kommer du att få erfarenhet och kunskaper som kommer vara viktiga för din framtid och dessutom erbjuds du en tillsvidareanställning.

Kontaktperson
NV kundtjänst
kundtjanst@naturvardsverket.se
010-698 10 00

Jobbansökan
Läs mer och ansök direkt på:
bit.ly


Tillbaka
  Arbetsgivare
Naturvårdsverket

Antal platser
10 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2020-01-31

Tidsperiod
Trainee med tillsvidareanställning

Länkar
Till ansökan


Bookmark and Share