Dela med andra

Lärarvikarie i engelska

Publicerad 2019-11-20


Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola.

Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärarstudent som skulle vara intresserad av att vikariera i engelska på en gymnasieskola i centrala Västerås. Du kommer att hålla i fyra lektioner i veckan.

Annars kan längden på vikariaten hos oss skilja sig åt, från några veckor, till en termin eller läsår. Det handlar i regel om att täcka upp för ordinarie lärare, ibland med överlämnad planering för undervisningen och ibland där du behöver planera undervisningen själv.

Vårt område sträcker sig över hela Västerås, men vi finns även på fler orter. Som lärare på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera olika verksamheter.

Vem vet! Någon av dessa arbetsplatser kanske är din framtida arbetsgivare när du är klar med dina studier om du visar framfötterna under den tid du vikarierar.

Kvalifikationer
Du läser till grundskollärare eller ämneslärare och ser fördelarna med att vara ute och arbeta inom den pedagogiska världen parallellt med dina lärarstudier.

Du som söker är flexibel, driven och vill hela tiden utvecklas för att lära dig nya saker som du kan ha användning av i ditt framtida yrke. Elevernas lärande är i fokus och du arbetar på ett kreativt sätt för att skapa meningsfulla och begripliga sammanhang.

Du har lätt att anpassa dig och din undervisning utefter barn, ungdomar och elever med olika förutsättningar och bakgrunder.

För att hinna med att vikariera i skolan vid sidan av dina lärarstudier, är det viktigt att du är välplanerad och strukturerad som person, men även att du är ansvarsfull och ordningsam.

Är du lärarstudenten som vill ha ett meriterande extrajobb som gör dig attraktiv för rektorer när du är klar med dina lärarstudier?

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök via: www.clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Kontaktperson
Rasmus Larsson
rasmus.larsson@clwork.se
073-351 27 61

Jobbansökan
Sök via länk
clockworkpersonal.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2020-02-18

Tidsperiod
Vårterminen

Länkar
Vår Facebook-sida
Vår LinkedIn-sida


Bookmark and Share