Dela med andra

Revisorsassistent / Kvalificerad revisor

Publicerad 2019-11-18


Revisi är en revisionsbyrå i Mälardalen med kontor i Västerås och med kunder över hela Sverige. Vi tillhandahåller och fokuserar framförallt på kvalificerad revision, men tillhandahåller även kvalificerad skatterådgivning relaterade till företag och fåmansföretag, ekonomisk rådgivning gällande omstrukturering, nybildning av bolag, uppbyggnad intern kontroll och strukturer, generationsskiften med mera. Vi tillhandahåller också redovisning och bokslut till våra kunder. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i sitt val av samarbetspartner. Idag är vi sju medarbetare varav två auktoriserade revisorer. Vi samverkar med specialister, skatte- och bolagsjurister.


Våra arbetssätt är effektiva och kundorienterade och i digitaliseringsprocessen har vi kommit långt. Vi är medlemmar i FAR branschorganisation för revisorer och redovisningskonsulter.


För att kunna leverera kvalitativa tjänster till våra kunder är utbildning av våra medarbetare mycket viktigt. Utbildningsplaner upprättas årligen för alla medarbetare.


Revisi är just nu inne i en expansiv fas då vi har en ständig tillströmning av nya kunder och vi har fördubblat vår verksamhet det senaste året. Vi är övertygade om att den positiva trenden kommer att fortsätta så länge vi fortsätter att leverera på högsta kvalitetsnivå. Vi sitter i nya fräscha lokaler i centrala Västerås.


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.revisi.se

Arbetsuppgifter
Revisorsassistent / Kvalificerad revisor

Nu söker vi efter nya medarbetare som vill bli en del av vårt team här i Västerås. Vi söker dig som vill utvecklas på en byrå med små och stora kunduppdrag.


- dig som är nyutexaminerad med akademisk utbildning och med inriktning revision och redovisning
- dig som har längre tids erfarenhet och kanske redan är kvalificerad revisor

Vi värdesätter att du är engagerad och social och har lätt för att ta nya kontakter. Att vara revisor innebär spännande kontakter och en enorm utveckling av dig som person. Då vissa av våra uppdrag har utländska ägare är språkkunskaper meriterande. Vi vill vara bäst på service och värdesätter god kunskap vilket gör att det finns stora möjlighet för dig att utvecklas både genom arbete med kunder och genom vårt utbildningsprogram som följer vår branschorganisation FAR. Vi värdesätter att du kan kombinera din yrkesroll med privatlivet och att du har kul på jobbet.


Vi hoppas att detta är något för dig. Tjänsterna avser heltid och kan vid rätt person tillsättas omgående. Körkort B är ett krav.


Kontakta Michael Dalestig för mer information och sök tjänsten via mail redan nu på revisor@revisi.se

Kvalifikationer
- dig som är nyutexaminerad med akademisk utbildning och med inriktning revision och redovisning
- dig som har längre tids erfarenhet och kanske redan är kvalificerad revisor

Kontaktperson
Michael Dalestig
michael.dalestig@revisi.se
0706606430

Jobbansökan
revisor@revisi.se
www.monster.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Revisi Revision & Rådgivning AB

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2020-02-16

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Revisi Revision & Rå


Bookmark and Share