Dela med andra

Studenter sökes till sommarjobb som växeltelefonist

Publicerad 2019-11-14


Vi på Responda har redan börjat längta efter sommaren och är nu ute efter att hitta nya medarbetare som vill arbeta hos oss. Företaget grundades 2008 och har sedan start haft målet att bli Sveriges bästa svarsservice! Responda jobbar uteslutande med inkommande samtal och bedriver ingen försäljning. Hos oss kommer man att arbeta deltid på 75% måndag till fredag och för rätt person finns det möjlighet att under hösten arbeta som timvikarie.

Arbetsuppgifter
Du kommer att besvara inkommande samtal för flera olika företag där du lyhört lyssnar på inringaren i syfte att stämma av vad ärendet gäller. Därefter gör du rätt åtgärd: oftast kopplar du samtalet eller skriver ett meddelande och ibland lämnar du information till inringaren.

Kvalifikationer
Du är en positiv, glad och engagerad person. Du sprider god stämning på arbetsplatsen och har samtidigt en förmåga att hålla dig lugn och professionell i stressade situationer.

Du brinner för service, att arbeta med människor och att hjälpa andra. Problem ser du som en spännande utmaning, inte ett hinder.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt en hög IT-mognad är ett krav. Har du erfarenhet från callcenter är det mycket meriterande.

Kontaktperson
Ina Alfredsen
ina.alfredsen@responda.se
016-542200

Jobbansökan
Gör din ansökan genom att skicka in ditt cv och personligt brev till oss på mailen nedan.
rekrytering@responda.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Responda AB

Antal platser
8 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2020-02-12

Länkar
Responda


Bookmark and Share