Dela med andra

Ämneslärarstudent i historia och religion?

Publicerad 2019-10-02


Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se


Arbetsuppgifter
För skolans räkning söker vi en eller två ämneslärarstudenter i historia och/eller religion. Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet.

Behovet ligger på cirka 6 h/vecka i historia och 2h/vecka i religion. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig i cirka 2-3 månader.

Kvalifikationer
Du är utbildad/legitimerad ämneslärare i historia och/eller religion, ämneslärarstudent i något av - eller båda ämnena, eller har likvärdig utbildning. Du är trygg i din roll som pedagog och ledare och trivs i skolans ombytliga miljöer. Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Kanske är du nyexaminerad lärare som längtar efter första tjänsten? Ibland kommer arbetet vara utmanande men garanterat lärorikt och givande!

Som lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning

Kontaktperson
Rasmus Larsson
rasmus.larsson@clwork.se
073-351 27 61

Jobbansökan
Vi på Clockwork har fått i uppdrag att hitta en lärare eller ämneslärarstudent som vill vikariera i historia och religion på deltid i 2-3 månader på en skola i Eskilstuna.
Kontakta Rasmus Larsson på telefon: 073-351 27 61 eller mail: rasmus.larsson@clwork.se för att få veta mer.
rasmus.larsson@clwork.se
clockworkpersonal.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Antal platser
2 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2019-12-31

Länkar
Vår Facebook-sida
Vår LinkedIn-sida


Bookmark and Share