Dela med andra

Ämneslärarstudent i idrott och hälsa?

Publicerad 2019-10-02


Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola.

Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se


Arbetsuppgifter
För skolans räkning söker vi en ämneslärare i idrott och hälsa. Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet.

Du kommer att arbeta 20% som lärare i idrott och hälsa och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Vikariatet sträcker sig över hela höstterminen och för dig med rätt kvalifikationer kan det finnas möjlighet till förlängning över hela läsåret.

Grupperna du kommer undervisa består av 20-22 elever och lektionerna ligger i dagsläget på onsdag eftermiddag och torsdag förmiddag. Det kommer finnas ämneskollega att bolla med, både hos skolan och hos Clockwork.

Kvalifikationer
Du är utbildad/legitimerad ämneslärare i idrott och hälsa, ämneslärarstudent, eller har likvärdig utbildning. Du är trygg i din roll som pedagog och ledare och trivs i skolans ombytliga miljöer. Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Kanske är du nyexaminerad lärare som längtar efter första tjänsten? Ibland kommer arbetet vara utmanande men garanterat lärorikt och givande!

Som lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning

Kontaktperson
Rasmus Larsson
rasmus.larsson@clwork.se
073-351 27 61

Jobbansökan
Vi på Clockwork har fått i uppdrag av en gymnasieskola att hitta en idrottslärarstudent som kan ta tre lektioner i veckan under höstterminen 2019.
rasmus.larsson@clwork.se
clockworkpersonal.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-12-31

Länkar
Vår Facebook-sida
Vår LinkedIn-sida


Bookmark and Share