Dela med andra

Extrajobb: undervisa i matematik på Individuellt alternativ

Publicerad 2019-09-17


Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärmiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Varmt välkommen in med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Som lärare i matematik på Individuellt alternativ undervisar du på grundskole- och viss gymnasienivå. I dagsläget kommer du undervisa fem elever, men antalet kan komma att förändras. Undervisningen omfattar 6-8 timmar i veckan förlagt på två-tre eftermiddagar. Undervisningen är helt individualiserad och utgår ifrån elevernas behov.

Kvalifikationer
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare alternativt har erfarenhet av att undervisa i matematik. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god.

Kontaktperson
Bengt Greiff
bengt.greiff@gnesta.se
0158-275 262

Jobbansökan
Ansökan görs via externlänk.
bengt.greiff@gnesta.se
www.offentligajobb.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Gnesta kommun

Antal platser
1 st


Ort
Södermanland

Sista ansökningdag
2019-10-20

Tidsperiod
Tillträde snarast. Tidsbegränsad till: 2019-12-20

Länkar
Gnesta kommun
Lediga jobb, Gnesta


Bookmark and Share