Dela med andra

Råby fritidsgård Fritidsledare

Publicerad 2020-09-04


Vi söker timmanställda till Råby fritidsgård och fritidsklubb.

Vi söker dig som har en fritidsledarutbildning och just nu är i behov av att jobba lite samtidigt som du läser på MDH. Vi ser helst att du läser som fritidspedagog/fritidsledare eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig, alternativt utbildning som fritidsledare från folkhögskola. Du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i åldern 10–18 år från fritidsgårdsarbete, fritidshem eller skola. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av samverkansarbete och av att arbeta med barn och ungdomar som är i behov av socialt stöd. Du har relevanta IT kunskaper och B-körkort ser vi som meriterande.


Arbetsuppgifter
Som person är du trygg och stabil med god självinsikt som kan skilja mellan det personliga och det professionella. Du har i ditt ledarskap ett tydligt fokus på barn och ungdomar där du har förmågan att leda, driva, motivera och skapa förståelse. Du arbetar bra med andra människor och är lyhörd samt har förmåga att lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi vill att du har en pedagogisk insikt som innebär att du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.


Kvalifikationer
Du behöver vara självgående och snabbt kunna sätta dig in i verksamheten och ta ansvar för dina uppgifter och driva ditt arbete framåt. Du har förmåga att komma med nya idéer och vara innovativ.
Du är en utåtriktad och socialt aktiv person i yrkesmässiga sammanhang och du är duktig på att skapa kontakter. Vi vill också att du har en kulturell medvetenhet som innebär att du uppskattar olikheter och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar oss människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Maila ditt CV och personliga brev till
per-olov.erlandsson@vasteras.se


Kontaktperson
Per-Olov
Per-Olov.Erlandsson@vasteras.se
021-398801

Jobbansökan
Ansökan görs via mail till:
Per-Olov.Erlandsson@vasteras.se
Per-Olov.Erlandsson@vasteras.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Västerås stad

Antal platser
2 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2020-12-31

Tidsperiod
ExtrajobbBookmark and Share