Dela med andra

Assistent på 80 % sökes till 14-årig tjej i Västerås!

Publicerad 2019-08-26


Nu söker vi en empatisk, ansvarsfull och engagerad assistent till vår 14-åriga glada kund. Hos oss blir du en värdefull och uppskattad medlem i gänget!

Tjänsten är 80 % med arbetspass vardagar samt varannan helg. Arbetet består av varierande tider med dag-, kvälls- och nattpass enligt fast schema med tillträde omgående.Arbetsuppgifter
Vår kund har en flerfunktionsnedsättning och du som assistent finns där för att underlätta och hjälpa till med det mesta i vardagen: kommunikation, förflyttning, lek och bus, medicinering, måltider via knapp, personlig hygien, träning och socialt umgänge.

Viktiga egenskaper som du har är att du är glad, lyhörd, lugn och har god samarbetsförmåga. Du är snus och rökfri, har körkort och tycker om pälsdjur då familjen har hundar. Vi önskar dessutom att du är initiativtagande, social och tycker om aktiviteter både inomhus och utomhus.

Erfarenhet av vård och omsorg i någon form är meriterande, men det viktigaste är din härliga personlighet och din vilja att alltid vara ditt bästa jag på jobbet!

Du arbetar tillsammans med en kollega, förutom på natten då du arbetar själv. Du kommer få all nödvändig introduktion och upplärning.

Vi hoppas på ett långsiktigt samarbete med dig!

Lön enligt kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas.


Kontaktperson
Malin Forsberg
malin@godassistans.nu
08232600

Jobbansökan
Personlig assistent sökes till fantastisk tjej på 14 år :-)
malin@godassistans.nu


Tillbaka
  Arbetsgivare
God Assistans i Sverige AB

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-09-25

Tidsperiod
DeltidBookmark and Share