Dela med andra

Är du student och vill jobba extra som utbildare?

Publicerad 2019-08-09


Work for you startades 2005 och blev 2008 en av de första fristående jobbförmedlingarna i landet.

Genom att stärka upp marknaden med arbetskraft där det behövs gynnar vi välfärden i landet samtidigt som vi motverkar arbetslöshet och utanförskap, vilket är av stor samhällsnytta.

Idag arbetar vi bland annat på uppdrag av Arbetsförmedlingen som en så kallad kompletterande aktör, och inom tjänsteområdena jobbförmedling, bemanning, rekrytering, utbildning, rehabilitering, integration, tolkning och omställning.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som utbildare hos Yrkes- och studieförberedande moduler (YSM) går ut på att lära deltagare om det svenska samhället, vi utbildar i hur det fungerar att arbeta, leva och studera här. Arbetet som du kommer att utföra är att hålla klasser i de olika modulerna, och hålla studievägledande samtal.

Kvalifikationer
Minst totalt ett (1) års erfarenhet av målgruppen nyanlända eller övriga utrikesfödda med svaga kunskaper i svenska språket. Och/eller har erfarenhet av att undervisa i svenska som andra språk.
och/eller
Minst totalt ett (1) års erfarenhet av studie- och yrkesvägledning (individuella samtal samt gruppvägledning) för vuxna, alternativt unga vuxna (16–25 år).

Kontaktperson
Daniel Hagström
daniel.hagstrom@workforyou.se
0701644670

Jobbansökan
Ansökan skickas in på vår hemsida, ansök via den bifogade länken.
daniel.hagstrom@workforyou.se
www.workforyou.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Work for you matchning AB

Antal platser
5-10 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2019-08-31

Länkar
Work for you


Bookmark and Share