Dela med andra

Förskollärare till förskolan Slottet

Publicerad 2019-07-03


I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Arbetsuppgifter
Förskolan Slottet ligger beläget på norr i Vingåker med gångavstånd till fina naturområden och lekmiljöer. På vår fina utegård finns många lekmöjligheter; klätterställningar, sandlådor, gungor och rutschkanor.

På förskolan Slottet arbetar barnskötare och förskollärare för att utveckla och väcka barnens pedagogiska intresse. Vi arbetar med naturkunskap och teknik, bild och form, matematik och värdegrundsfrågor och läroplanen går som en röd tråd genom hela verksamheten. Nu söker vi på Slottets förskola en förskollärarkollega som brinner för barn och barns utveckling. Som medarbetare får du vara med och driva och utveckla skolans verksamhet tillsammans med dina kollegor och du bidrar till att lägga den pedagogiska grunden för barnen.

Vingåkers förskolor arbetar med utvecklingsarbete genom fyra definierade målområden:
• Pedagogikens professionella yrkesroll
• Pedagogiskt ledarskap
• Barns språkutveckling
• Matematik i förskolan

Kvalifikationer
Du som söker har förskollärarexamen eller lärarexamen mot yngre åldrar. Du är väl insatt i förskolans uppdrag och vill arbeta för att utveckla verksamheten. Som person är du kreativ, engagerad och har god förmåga att tillsammans med kollegor erbjuda barnen en god omsorg och stimulerande lärmiljö. Du tar barnens delaktighet på allvar och har ett professionellt förhållningssätt såväl till våra barn som till vårdnadshavare och kollegor.

Som förskollärare hos oss erbjuder vi dig:
• Kompetensutveckling och fortbildning
• Arbetskläder för utevistelse
• Fria måltider
• Friskvårdsbidrag eller gratis inträde till vårt kommunala gym och Vingåkersbadet
• Mentorskap och introduktionsplan

Kontaktperson
Stina Bengtsson
Stina.Bengtsson@vingaker.se
0151-19104

Jobbansökan
Ansökan görs via vårt rekryteringsverktyg Visma Recruit
stina.bengtsson@vingaker.se
www.offentligajobb.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Vingåkers kommun

Antal platser
1 st


Ort
Södermanland

Sista ansökningdag
2019-07-28

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Vingåkers kommun
Personalförmåner i V


Bookmark and Share