Dela med andra

Sjuksköterska till Vingåkers demensenhet

Publicerad 2019-07-03


I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra Vingåkers centralort. Här samlas all kompetens under ett och samma tak vilket innebär snabba beslutsvägar, närhet till kollegor, chef och goda förutsättningar för att ge kvalificerad vård till våra brukare och medborgare. Vingåkers äldreomsorg består av hemtjänst, särskilt boende och HSL-team. Vårt särskilda boende är uppdelad på 5 demensavdelningar, 5 somatiska och 1 korttidsavdelning.

Arbetsuppgifter
Nu ska en av våra uppskattade medarbetare gå i pension och vi söker hennes ersättare! Om du vill arbeta tillsammans med positiva och kompetenta kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en sjuksköterska till en av våra demensavdelningar. Du kommer ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå för ca. 15 boende. Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta i team med undersköterskor, vårdbiträden, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och ansvarig enhetschef. Du kommer ha goda möjligheter att få kontakt med läkare vid behov. På våra avdelningar arbetar vi med kvalitetsregistren BPSD och senior allert.

Vingåkers kommun är en kommun med ett kollegialt samarbete och lärande. Hos oss är det enkelt att komma i kontakt med rätt person om rätt ärende och vår litenhet, med alla kompetenser under ett och samma tak, är vår styrka! Vi uppmuntrar till nytänkande och eget ansvar. Hos oss finns det goda möjligheter att utvecklas!

Urval och intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska! Som person är du självständig och trygg i din roll som sjuksköterska, samtidigt som du har lätt för att samarbeta både med sjuksköterskor och andra professioner. Som sjuksköterska har du förmåga att prioritera och du är kreativ för att hitta lösningar i ditt dagliga arbete. Som person är du positiv till förbättringsarbete och du vill fortsätta utvecklas i din roll som sjuksköterska och bidra till utvecklingen av äldreomsorgen i Vingåkers kommun.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning mot äldrevård eller demenssjukdom. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom kommunalverksamhet och BPSD eller senior allert är det meriterande men inget krav.

Kontaktperson
Stina Bengtsson
Stina.Bengtsson@vingaker.se
0151-19104

Jobbansökan
www.offentligajobb.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Vingåkers kommun

Antal platser
1 st


Ort
Södermanland

Sista ansökningdag
2019-08-04

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Vingåkers kommun
Personalförmåner i V


Bookmark and Share