Dela med andra

Förskollärare till Västerås stad

Publicerad 2019-05-15


Vill du fortsätta att utveckla förskolan tillsammans med oss?

Vi arbetar för en likvärdig förskola där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. I våra förskolor ska alla barn och pedagoger ges samma möjlighet att trivas och utvecklas i sin takt. Vi arbetar hela tiden tillsammans för att bli ännu bättre och för att vara framtidens förskolor.

Här får du ett stort kollegialt lärande och kontinuerlig kompetensutveckling. Varje år har vi fyra kompetensdagar där en är gemensam för alla pedagoger i våra förskolor. Vi är en stor organisation med många stödfunktioner som du och dina kollegor kan ta hjälp av för att komma framåt i ert arbete. Vi har specialpedagoger, pedagogistor, logoped och IKT-coach. Allt för att du och dina kollegor ska få rätt verktyg för att skapa bästa möjliga förutsättningar för barnen att utvecklas.

För att vara en förskola i framkant behöver vi hela tiden arbeta med utvecklingen av vår verksamhet. Därför behöver vi din kunskap och erfarenhet.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare på Västerås stad kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för utvecklingen av den pedagogiska verksamheten. Med den reviderade läroplanen som grund arbetar du utforskande och projekterande med utgångspunkt från barnens intressen. Du skapar förutsättningar för att varje barn utifrån sina behov ges utrymme att utvecklas.
Vi går från ett traditionellt temaarbete till en mångfald av meningsfulla sammanhang och aktiviteter. Vi är en lärande omsorg och vill hela tiden inspirera och utmana barnen att upptäcka, skapa och lära nytt.

Alla våra medarbetare får möjlighet att ta del av ICDP (international child development program) som är en utbildning kring anknytningsteorier och ett förhållningssätt som du kan använda i din relation med förskolans barn och deras vårdnadshavare.

Kvalifikationer
För att vara aktuell i vår process vill vi att du har en förskollärarlegitimation eller att du läser förskollärarprogrammet och har en ungefär en termin kvar. Vi vill också att du har ett genuint intresse och en vilja att vara med och bidra till utvecklingen av våra förskolor.

Rekryteringsprocess:
Idag består vår verksamhet av ca 73 förskolor och vi har lediga tjänster på flera av dem. Den samlade rekryteringen är en del av vårt arbete med att skapa en likvärdig förskola.
Det finns möjlighet att önska vilken förskola eller vilket område du helst vill arbeta på. Du får gärna skriva med det i din ansökan men vi kommer också att samtala kring dina önskemål under intervjun. Vårt mål är att hitta en förskola som passar just dig.

Har du frågor, tveka inte att ringa oss eller kontakta oss på forskolejobb@vasteras.se

I den här rekryteringen kommer utdrag från belastningsregistret att begäras.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Carolina Carlmatz
carolina.carlmatz@vasteras.se
021-39 16 50

Jobbansökan
Gör ansökan via https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=af734158-de87-45fd-aeb1-62897a0c38f8
recruit.visma.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Västerås stad

Antal platser
20 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-06-30

Länkar
Västerås stads hemsi


Bookmark and Share