Dela med andra

Ärla skola söker en lärare till årskurs 4 och en slöjdlärare!

Publicerad 2019-05-08


Ärla är ett villasamhälle 18 km sydost om Eskilstuna. Vi njuter av skolans natursköna läge nära skog och mark och förlägger gärna undervisningen utomhus. Skolans mindre storlek gör att alla blir sedda och får utvecklas utifrån sina förutsättningar. En förtroendefull relation med elever och vårdnadshavare är grunden i vårt arbete och det som ger oss möjlighet att nå goda resultat både gällande kunskaper och normer och värden.

För dig som lärare finns det alltid många kollegor att samarbeta med. Hos oss har du stora möjligheter att påverka i verksamheten eftersom vi är en mindre skola med korta beslutsvägar. Ärla- och Hällberga skola tillhör samma område och har ett stort samarbete med samma rektor och administration. Vi har en mycket god sammanhållning och pedagogiskt utbyte mellan skolorna.

Arbetsuppgifter
Ser du möjligheterna med en mindre skola där det är lätt att ta en aktiv roll i arbetslaget, få ett helhetsperspektiv på elevens skolgång och vill påverka och utveckla vår verksamhet? Sök till oss!

Två av våra kollegor ska vara föräldralediga och därför söker vi nu:

Slöjdlärare Trä/Metall
Som slöjdlärare arbetar du tre dagar på Ärla skola (mån-ons) och resterande dagar på Hammargärdets skola. Du har en nära kollega i textilslöjdläraren som arbetar likadant.

Klasslärare i årskurs 4
Som lärare i årskurs 4 arbetar du som klasslärare och du har undervisning i de flesta ämnen utom musik, idrott och slöjd. Du ingår i arbetslaget för årskurs 4-6.

Vårt elevhälsoteam är en del av arbetslagens resurser. Där ingår skolsköterska, kurator speciallärare, specialpedagog och rektor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som redan har en lärarexamen eller blir klar med dina studier VT19 med behörighet att undervisa i efterfrågade ämnen och årskurser. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom pedagogisk verksamhet och arbetat utifrån läroplan Lgr11.

Du har goda kunskaper i svenska, grundläggande it-kunskaper och känner dig trygg i att använda it som ett arbetsverktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i någon läroplattform. Exempelvis Vklass.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi tror att du vill utvecklas i din roll hos oss och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Kontaktperson
Karolina Borg
karolina.borg@eskilstuna.se
016-7105004

Jobbansökan
Sök via länken:
www.offentligajobb.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna kommun

Antal platser
2 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2019-08-06Bookmark and Share