Dela med andra

Akusjukvårdsintresserad sjuksköterska

Publicerad 2019-03-14


Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Vår verksamhet
Intensivvårdsavdelningen ingår i Verksamhetsområde Medicin. Vi har en högteknologisk vård med stora krav på medicinteknisk kompetens. Arbetet hos oss är omväxlande och vi är cirka 30 medarbetare som vårdar patienter i åldrarna 18 år och uppåt. Avdelningen har sex vårdplatser; fem internmedicinska (varav två möjliggör respiratorbehandling) och en plats för kirurgisk akutsjukvård. Avdelningen bemannar sjukhusets akutsökarfunktion i samarbete med anestesiologteamet.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår övervakning och behandling av organsvikt hos patienter med behov av intensivvård, eller patienter som har ett övervakningsbehov (HIA/IMA) som inte kan tillgodoses på vårdavdelning. Bemanning av sjukhusets akutsökarfunktion i samarbete med anestesiolog ingår. Möjlighet till rotation mellan akutmottagning och IVA finns.

I den här tjänsten kommer du som inte har vidareutbildning få erfarenhet från akutsjukvård för att bättre rusta dig inför vi din vidareutbildning, du som redan är specialistsjuksköterska får vara med om en mer effektiv akutsjukvård efter vårt mål om effektiv och nära vård 2030 inom Region Uppsala.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård, anestesi eller akutsjukvård alternativt har sökt dessa vidareutbildningar eller har ambition om att söka dessa vidareutbildningar. Du har erfarenhet av arbete som intensivvårdssjuksköterska och god kompetens inom området. Meriterande är erfarenhet av arbete med svårt sjuka patienter och deras anhöriga, då vi lägger stor vikt vid god omvårdnad och gott bemötande. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi har en arbetstidsmodell/schemamodell med arbetstidsförkortning som är fördelaktig. Våra personalförmåner är fördelaktiga med bland annat föräldrapenningtillägg, extra sjuklön samt ersättning för lönebortfall, extra skadeersättning från AFA försäkringen vid olyckor på arbetet, extra tillskott till tjänstepension, friskvård, löneväxling, extra semesterdagar med mera. Kontinuerliga utbildningar i samarbete med Kliniskt träningscentrum.

Tillträde sker efter överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare, heltid, dag eller rotation dag/natt.


Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Tf Avdelningschef Nicklas Larsborg, +46 70 667 61 27

För mer info om vår arbetstidsmodell: Marie-Louise Grindberg, PA-samordnare, 0171-418404

Företrädare för Vårdförbundet nås via växeln: 0171-41 80 00


Kontaktperson
Nicklas Larsborg
nicklas.larsborg@regionuppsala.se
070 667 61 27

Jobbansökan
För att söka tjänsten klicka på länken till Region Uppsala nedan och ansök sedan via länken i annonsen.
www.regionuppsala.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Lasarettet i Enköping

Antal platser
1 st


Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2019-03-24

Tidsperiod
HeltidBookmark and Share