Dela med andra

Lärare i Ma/No åk 1

Publicerad 2019-03-13


Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar.
Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård. Surahammars kommun har flest behöriga lärare i länet, enligt en undersökning av Skolverket.
Nytorpsskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola, med högt i tak, som ligger i Surahammar och består av grundskola, Fsk-åk 3 med ca 180 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare i Ma och No för undervisning mot de yngre åldrarna. Du får dagligen möta nyfikna barn i en mycket spännande och utvecklande fas i livet. Som lärare kommer du att undervisa frågvisa barn där du kan påverka och inspirera eleverna samtidigt som du vägleder dem mot deras framtid. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med arbetslag på skolan. Dessutom kommer du att samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling. Som lärare har du mentorskap i en klass men bedriver undervisning mot flera klasser. Vi använder oss av favoritmattematik samt Nta-lådor.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tills vidare
Omfattning: 100%
Tillträde: 2019-08-12


Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Ma och No för årskurs 1. Det är en merit om du har behörighet för undervisning i flera ämnen. Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är meriterande med kompetens i finska i tal och skrift.

Kontaktperson
Katarina Djukic-Forsman
katarina.forsman@surahammar.se
0220-39122

Jobbansökan
Ansökan sker via extern webbplats eller kommunens hemsida
-
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2019-04-14

Tidsperiod
Tills vidare

Länkar
HR-supporten
Surahammars kommun


Bookmark and Share