Dela med andra

Textförfattare och bloggare

Publicerad 2019-03-04


Kan du skriva och fånga läsarens intresse i första meningen? Eller är du kanske en duktig bloggare?

Arbetsuppgifter
Wordpens har fått succé och vi söker därför flera textförfattare och bloggare åt våra kunder.

Lönande extraknäck

Är du bloggare, textförfattare eller kanske en duktig bokstavssmed? Det som på modern svenska kallas copywriter. Det kan du tjäna pengar på!

Wordpens.com söker för sina kunder duktiga skribenter, som redan efter ett par ord kan fånga läsarens intresse. Det har ingen betydelse var du bor eller vilken utbildning du har. Du ska bara en hejare på att skriva bra svenska.
Våra uppdragsgivare behöver hjälp med bloggartiklar, texter till webbsidor, pressmeddelande, FB-uppslag och liknande. Några uppgifter handlar om textgranskning.
Du kan arbeta precis när du vill, så mycket/lite du vill och varifrån du vill. Vårt unika onlinesystem ger dig flexibiliteten att använda det när det passar dig. Du kopplar bara upp dig, oavsett om du är på kontoret, på universitetet, hemma eller på stranden.
Det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna via Wordpens - du styr helt och hållet själv dina arbetstimmar och intäkter månad för månad!

Wordpens.com har de senaste två åren utfört mer än 24 000 uppdrag åt våra kunder. Vi har i dag ett av Nordens största nätverk av skribenter och nu söker vi flera.

Lämna din ansökan på www.wordpens.com


Kvalifikationer
Du ska vara en duktig ordsnickrare och kunna formulera dig korrekt.

Kontaktperson
Leif
leif@wordpens.com
+45 020811102

Jobbansökan
www.wordpens.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Wordpens.com

Antal platser
20 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2019-06-02

Länkar
Wordpens


Bookmark and Share