Dela med andra

Sommarvikarie till Skultuna Stöd & service, Sveriges bästa arbetsplats

Publicerad 2019-02-27


Vill du, eller känner du någon som vill jobba som boendestödjare inom SoL/LSS-psykiatrin i sommar.
Kanske pluggar du inom området vård och omsorg, psykiatri eller beteendevetenskap, och vill tillskanska sig praktisk erfarenhet?
Mellan veckorna 24-33 finns det möjlighet till sommarvikariat hos oss på Stöd & Service i Skultuna.


Arbetsuppgifter
Tillsammans jobbar våra boendestödjare för att motivera och vägleda den enskilde till ökad aktivitet, delaktighet och självständighet.
Genom ett salutogent arbetssätt ser vi till det friska hos varje person och skapar goda förutsättningar för ett gott liv. Du stöttar i vardagliga rutiner och uppgifter, ger individuell omsorg och uppmuntrar till att våra boende förverkligar sina personliga intressen. Förvänta dig en arbetsplats med många skratt, intressanta historier och nya vänner.

Kvalifikationer
Har, eller pågår du en utbildning inom området för vård och omsorg, psykologi eller beteendevetenskap är detta meriterande.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.
Stor vikt läggs på den personliga lämpligheten hos dig som söker. Vi letar efter dig som flexibelt kan anpassa sig efter vad dagen erbjuder för uppgifter och som är trygg och stabil i dig själv. Du arbetar bra med andra människor och uppskattar samarbete på arbetsplatsen. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser helheter och är intresserad av dina medmänniskor.
B körkort är meriterande.


Kontaktperson
Anita Eriksson
anita.eriksson2@vasteras.se
021-390139

Jobbansökan
Skicka ansökan till:
anita.eriksson2@vasteras.se eller charlotte.reichstein@vasteras.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Skultuna Stöd & service

Antal platser
5-10 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2019-05-28

Tidsperiod
v24-33Bookmark and Share