Dela med andra

Sommarvikariat Sala kommun

Publicerad 2019-02-12


Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 invånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Vi söker dig som vill medverka till att människor ska kunna leva ett meningsfullt, hanterbart och begripligt liv. Detta ska uppnås genom Delaktighet, Engagemang och Tydlighet. Om du vill arbeta med att stödja och hjälpa människor, då ska du söka till oss.

Arbetsuppgifter
Vi söker nya medarbetare inom områdena

Hemtjänst och Nattpatrull - Består av nio team samt nattpatrull. Inom hemtjänsten arbetar vi med omvårdnad samt service i ordinärt boende.

Särskilt boende för äldre - Vi arbetar med en individcentrerad omvårdnad utifrån vår värdegrund där delaktighet, engagemang och tydlighet är våra ledord. I verksamhetens profil ingår dagliga aktiviteter och utevistelse.

Funktionsnedsättning, LSS - Består av grupp- och servicebostäder, korttidsboende för barn och ungdomar, personlig assistans samt daglig verksamhet. Din uppgift kan vara att stödja individen vid hushållssysslor, matlagning, arbetslik sysselsättning, kommunikation, personlig hygien, planering samt deltagande i fritidsaktiviteter m.m.

Socialpsykiatrin - Boendestöd, Fredens gruppbostad, servar personer med psykisk funktionsnedsättning. Personalens arbetssätt genomsyras av att stärka den enskilde personens förmågor och vara aktivt stödjande. Stödet kan ges som instruktioner, vägledning, motivering och aktivering, att utföra aktiviteter tillsammans så som hushållssysslor, matlagning etc.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett bra bemötande, är flexibel och tar ansvar. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, för att kommunicera samt dokumentera i verksamhetssystem digitalt. Du klarar att arbeta både självständigt och i grupp. Du är noga med att passa arbetstider. Du ska klara av att utföra arbetsuppgifter så som praktisk hjälp med personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, inköp och fritidsaktiviteter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson
Bemanningsenheten
Bemanningsenheten.voo@sala.se
0224-749090

Jobbansökan
Ansök via platsannons på www.sala.se Lediga jobb i kommunen Sommarvikariat
www.sala.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Sala kommun Vård och Omsorg

Antal platser
40 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2019-03-31

Tidsperiod
Sommarjobb

Länkar
Ansök här


Bookmark and Share