Dela med andra

Fysioterapeuter till Rehabenheten

Publicerad 2019-02-12


Rehabenheten äldreomsorg i Västerås arbetar mot särskilda boenden, hemsjukvård och korttidsenheter inom staden.
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av vår enhet framåt. Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete i ett rehabteam som kännetecknas av gott samarbete, hög kompetens och ett kontinuerligt utvecklingsarbete. Hos oss har du möjlighet att arbeta i olika verksamheter och utvecklas i din profession. Självklart erbjuder vi dig kompetensutveckling samt ett friskvårdsbidrag.

Vi är stolta över att vara en del av den välfärd som Västerås litar på och med visionen Alltid bästa möjliga möte driver vi framgångsrikt vår verksamhet inom vård och omsorg.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut eller sjukgymnast har du ett nära samarbete med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Bedömning av förflyttning, träning och förskrivning av hjälpmedel ingår i ditt dagliga arbete. Att instruera vårdpersonal och då och då handleda studenter ingår också i ditt uppdrag. Tjänsten ger dig stort eget ansvar där du planerar, strukturerar och prioriterar ditt arbete efter de ärenden som kommer in. Eftersom vi är flera fysioterapeuter/sjukgymnaster i teamet erbjuds du som nyexaminerad en bra introduktion och är du erfaren inom yrket kan du förvänta dig att ansluta till en kompetent grupp med kollegor. Tillsammans i teamet hittar ni lösningar som ger våra patienter ett bättre liv.

Kvalifikationer
Du är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut eller sjukgymnast är meriterande. Eftersom all dokumentation sker digitalt är det viktigt att du känner dig bekväm i att använda datorn samt att du kan formulera dig bra i det svenska språket.

Du är van att samarbeta och arbetar bra med andra men du kan ta egna beslut och arbeta självständigt när arbetet kräver. Att planera och prioritera är något som du är van vid. Vi gillar utveckling och den digitala värld som vi befinner oss i, vi välkomnar därför särskilt dig som tillsammans med oss vill fortsätta arbetet med att hålla oss uppdaterade inom det senaste. Eftersom vår arbetsplats är hela staden kan det underlätta för dig om du har B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson
Johanna Jonasson
johanna.jonasson@vasteras.se
021-39 16 48

Jobbansökan
Ansök via webben:
recruit.visma.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Västerås stad

Antal platser
3 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-04-03

Länkar
Sök jobbet:


Bookmark and Share